Închide meniul
Foto

Fază controversată în Inter – Barcelona! Italienii au avut un penalty refuzat de noua tehnologie UEFA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 23:06

Fază controversată în Inter – Barcelona! Italienii au avut un penalty refuzat de noua tehnologie UEFA

Moment controversat în Inter - Barcelona

Ofsaid-ul semiautomat, în Inter - Barcelona / Profimedia

Meciul Inter – Barcelona a avut parte de un moment controversat în prima repriză, când italienii au solicitat un penalty. Noua tehnologie implementată de UEFA, ofsaid-ul semiautomat, a ieșit în prim-plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a solicitat lovitură de la 11 metri după un henț clar comis în careu de Eric Garcia. Doar că fosta campioană a Italiei nu s-a ales cu nimic. La faza premergătoare hențului lui Garcia, Lautaro Martinez a fost semnalizat în ofsaid. A fost nevoie de intervenția tehnologiei semiautomate.

Moment controversat în Inter – Barcelona

În mod bizar, arbitrul Slavko Vinčić a mers să vadă faza la marginea terenului, deși ofsaid-ul se verifică doar în cabina VAR, cu ajutorul liniilor trasate. A venit ulterior și confirmarea deciziei din partea noii tehnologii implementate de UEFA.

La două minute după ce Inter nu a primit penalty, nerazzurri au avut și un gol anulat, semnat de Correa. Atacantul argentinian a fost și el semnalizat în ofsaid.

Inter – Barcelona e derby-ul serii în Champions League. Partida e în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Reclamă

UEFA a introdus ofsaidul semiautomat în acest sezon

UEFA a implementat ofsaidul semiautomat începând cu faza grupelor din actuala stagiune de Liga Campionilor. Noua tehnologie are rolul să reducă timpii morți până la luarea unei decizii în situațiile litigioase.

12 camere de luat vederi sunt instalate pe stadioane, urmărind mingea, și 29 de puncte ale fiecărui jucător răspândite pe tot corpul de 50 de ori pe secundă, astfel încât să strângă 180 de milioane de cadre pe fiecare meci. O reluare 3D e generată pe ecran în câteva secunde.

Inter – Barcelona, derby-ul serii în UEFA Champions League

Inter şi Barcelona se află la egalitate de puncte după primele două runde din acest sezon de UEFA Champions League. Ambele formaţii au câte trei puncte, obţinute după victorii cu Viktoria Plzen. Liderul grupei este Bayern, care le-a învins atât pe Barcelona, cât şi pe Inter, cu acelaşi scor, 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona este pregătită să-şi ia revanşa în faţa lui Bayern, după ce în meciul din tur, de pe terenul bavarezilor, catalanii nu au reuşit să scoată niciun punct.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și