Închide meniul

Inter – Barcelona 1-0! Înfrângere șoc pentru echipa lui Lewandowski! Alexander-Arnold și Salah au marcat în Liverpool – Rangers 2-0. Napoli și Bayern și-au umilit adversarele

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 23:40

Inter – Barcelona 1-0! Înfrângere șoc pentru echipa lui Lewandowski! Alexander-Arnold și Salah au marcat în Liverpool – Rangers 2-0. Napoli și Bayern și-au umilit adversarele

Inter - Barcelona, meciul serii în Champions League

Jucătorii de la Inter și Barcelona, în timpul unui meci / Profimedia

Inter – Barcelona, meciul serii în UEFA Champions League, s-a încheiat 1-0. Catalanii lui Xavi au suferit o înfrângere șoc și tremură din nou pentru calificarea în faza eliminatorie din Champions League. Liverpool a trecut de Rangers. Napoli și Bayern și-au umilit adversarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.55: Fluier final pe toate stadioanele! Iată rezultatele serii în Champions League:

  • Bayern – Plzen 5-0
  • Marseille – Sporting 3-1
  • Ajax – Napoli 1-6
  • Brugge – Atletico Madrid 2-0
  • Porto – Leverkusen 2-0
  • Frankfurt – Tottenham 0-0
  • Inter – Barcelona 1-0
  • Liverpool – Rangers 2-0

Update 23.40: Ajax – Napoli 1-6! Italienii îi umilesc pe „lăncieri” la ei acasă! A marcat și Giovanni Simeone, fiul lui Diego Simeone.

Update 23.30: Ajax – Napoli 1-5! A înscris și georgianul Kvaratskhelia.

Reclamă

Update 23.25: Inter – Barcelona 1-0. Ansu Fati a comis un henț involuntar în careul lui Inter, la faza la care Pedri reușise să marcheze. Reușita a fost anulată.

Update 23.10: Liverpool – Rangers 2-0! A înscris Mohamed Salah din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.10: Ajax – Napoli 1-4! Italienii se dezlănțuie! A marcat din nou Raspadori!

Update 22.50: Inter – Barcelona 1-0! Hakan Calhanoglou a marcat în minutul 45+2 cu un șut de la marginea careului trimis direct în plasa laterală. VEZI AICI GOLUL

Update 22.45: Ajax – Napoli 1-3! A înscris Zielinski.

Update 22.35: Ajax – Napoli 1-2! A înscris Di Lorenzo, din pasa lui Kvaratskhelia.


Update 22.25: Ajax – Napoli 1-1! Raspadori a egalat pentru oaspeți.

Update 22.11: Ajax – Napoli 1-0! Nebunie la Amsterdam. Mohammed Kudus a marcat în minutul 9

Reclamă

Inter – Barcelona, meciul serii în UEFA Champions League

Update 22.10: Liverpool – Rangers 1-0. Trent Alexander-Arnold a deschis scorul pe Anfield. A marcat din lovitură liberă, în minutul 7!

Update 22.00: Au început super-duelurile Inter – Barcelona și Liverpool – Rangers!

Update 21.55: Fluier final! Marseille – Sporting s-a terminat 4-1! A mai înscris Mbemba pe final.

Update 21.35: Fluier final! Bayern – Plzen s-a terminat 5-0! Bavarezii sunt lideri în grupă, cu maximum de puncte.

Update 21.03: Bayern – Plzen 5-0! A marcat şi Choupo-Moting, cu o jumătate de oră înainte de final. Bayern înscrie pe bandă rulantă!

Update 20.53: Bayern – Plzen 4-0! Leroy Sane a înscris un gol superb. Servit ideal de Mane, a preluat mingea cu exteriorul şi l-a „executat” pe portarul advers cu un şut năprasnic, în minutul 51.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI SANE

Update 20.50: Marseille – Sporting 3-1! Balerdi a mărit avantajul gazdelor, în minutul 28. Portughezii au rămas în inferioritate numerică în minutul 23, când portarul Adan a văzut roşu direct.

Update 20.25: Marseille – Sporting 2-1! Francezii au întors rezultatul! A marcat Amine Harit.

Update 20.22: Marseille – Sporting 1-1! Alexis Sanchez a egalat pentru francezi.

Update 20.14: Marseille – Sporting 0-1! Trincao a marcat încă din minutul 1.

Update 20.07: Bayern – Plzen 3-0! Un nou gol pe Allianz Arena. A marcat şi Sadio Mane, în minutul 21. Se anunţă un „scor fluviu”!

Update 19.59: Bayern – Plzen 2-0! Serge Gnabry a dublat avantajul bavarezilor în minutul 13. Atacuri în valuri ale campioanei din Bundesliga

Update 19.55: Bayern – Plzen 1-0! Leroy Sane a deschis scorul pentru campioana Germaniei. VIDEO AICI

Update 19:45: Începe meciul dintre Bayern şi Plzen! Partida dintre Marseille şi Sporting va începe cu o întârziere de 15 minute.

Update 17.20: E așteptată o seară nebună în Liga Campionilor:

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Robert Lewandowski înscrie pe bandă rulantă la Barcelona şi a dezvăluit care este secretul formei sale. Starul polonez a marcat singurul gol al victoriei cu Mallorca şi şi-a dus echipa pe primul loc în La Liga.

Lewandowski l-a felicitat pe Xavi şi anunţă că a avut parte de antrenamente excelente după ce a ajuns pe Camp Nou.

Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a dezvăluit Robert Lewandowski pentru Kanał Sportowy, citat de mundodeportivo.com.

 

Recomandări
  • Inter – Barcelona, meciul serii în UEFA Champions League
  • Liverpool, obligată să câștige cu Rangers

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și