Închide meniul

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 23:38

Reclamă
FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

Jucătorii de la FCSB / Hepta

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv. Echipa lui Elias Charalambous va întâlni campioana din Israel, pentru un loc în turul 3 preliminar UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manşa tur va avea loc pe 23 iulie, la Bucureşti, urmând ca returul să se dispute în deplasare, pe 31 august. Maccabi Tel Aviv nu se va baza însă pe cel puţin patru jucători.

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

În perioada 26 iulie – 11 august vor avea loc Jocurile Olimpice de la Paris. Israel se numără printre participantele din turneul de fotbal, iar în lotul publicat de FIFA apar şi patru jucători de la Maccabi Tel Aviv.

Formaţia din Israel şi-a dat acordul ca cei patru jucători să participe la Jocurile Olimpice, în condiţiile în care echipele nu sunt obligate să îşi lase jucătorii la turneul olimpic de fotbal.

Jucătorii care nu vor evolua în dubla cu FCSB sunt Roy Revivo (21 de ani, fundaş stânga), Ido Shahar (22 de ani, mijlocaş central), Osher Davida (23 de ani, extremă dreapta) şi Dor Turgeman (20 de ani, atacant).

Reclamă
Reclamă 4

Este vorba de jucători cu cote de piaţă cuprinse între 400.000 de euro şi 2,5 milioane de euro. Dor Turgeman, atacantul de 20 de ani, este cotat la 2,5 miliioane de euro şi este al doilea cel mai valoros jucător din lotul israelienilor.

De asemenea, sunt şanse foarte mici şi pentru Felicio Milson să evolueze împotriva celor de la FCSB. Brazilianul a forţat un transfer, dar în cele din urmă a revenit la echipă mult mai târziu. El nu a fost în lotul echipei pentru meciul din Supercupa Israelului, dar a fost prezent la meci, acolo unde fanii nu l-au iertat.

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

Mihai Stoica a fost scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României nu este de acord cu statutul de favorită al echipei sale.

Reclamă

De asemenea, Mihai Stoica nu înţelege nici cu lotul celor de la Maccabi Tel Aviv este mai slab cotat decât cel al FCSB-ului, în condiţiile în care formaţia din Israel îşi permite să plătească salarii mult mai mari decât la campioana României.

Mihai Stoica consideră în continuare că echipa sa are şanse de a se califica în turul 3 preliminar UEFA Champions League, dar este de părere că Maccabi este favorită în această dublă:

„O tâmpenie mai mare decât cota lui Maccabi n-am auzit în viața mea. Antrenorul are 700.000 de euro salariu, sunt jucători cu salarii mult mai mari. Media e mult mai mare de 700.000 de euro. La ei, un salariu mic e de 450.000 de euro. Academia lor are buget mai mare ca echipele de Liga 1 din campionatul lor. E o echipă specială.

Campionatul lor mult peste nivelul nostru. Am convingerea că avem șansa noastră și vom juca bine, dar să nu batem câmpii. Jucătorul lor numărul 1, Eran Zahavi, a avut 20 de milioane salariu în China și a fost golgeter când nu juca oricine în China, erau Ramirez, Oscar, Alex Teixeira.

La 34 de ani, a semnat cu PSV, cu Gakpo în echipă. A fost titular și marca cu regularitate, e un fotbalist foarte bun. Ne batem cu șanse reale, dar trebuie să fim foarte buni. Sunt favoriți, clar”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 5 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 6 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro
Citește și