Închide meniul

Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească! „Avertismentul” preşedintelui lui Real Madrid

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 8:27

Reclamă
Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească! „Avertismentul preşedintelui lui Real Madrid

Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească! "Avertismentul" preşedintelui lui Real Madrid

Florentino Perez, după finala Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid / Profimedia

Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească. Real Madrid a cucerit un nou trofeu UEFA Champions League, după victoria cu 2-0 în faţa celor de la Borussia Dortmund, în ultimul act de pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Real Madrid, victoria din finala de sâmbătă reprezintă a 15-a Ligă a Campionilor. Mai mult, odată cu acest succes, Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, a intrat în istoria fotbalului.

Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească! Avertismentul preşedintelui lui Real Madrid

Actualul preşedinte de la Real Madrid a ajuns la 7 trofee UEFA Champions League şi a doborât recordul deţinut de fostul preşedinte al echipei din capitala Spaniei, Santiago Bernabeu, care cucerise 6 trofee.

Imediat după fluierul final de pe Wembley, Florentino Perez nu l-a uitat pe cel care poartă şi numele stadionului celor de la Real Madrid: „El a creat acest trofeu, iar meritul de a-l crea este mai important decât cel de a-l câștiga. Este o competiție care, de la originile sale, când a fost creată de Bernabeu și L’Equipe, este în istoria clubului nostru”.

Florentino Perez le-a mulţumit şi fanilor lui Real Madrid pentru susţinerea arătată în acest sezon şi i-a asigurat că echipa se pregăteşte deja pentru a-şi trece în cont al 16-lea trofeu al competiţiei:

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt bucuros să văd toţi aceşti fani şi asta înseamnă enorm. Ei i-au dus pe jucători către victorie. A venit un moment în care au spus că este momentul şi nu s-a mai îndoit nimeni de faptul că vom câştiga. Acesta este începutul către al 16-lea trofeu”, a mai spus Florentino Perez, citat de marca.com.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

Carlo Ancelotti a oferit prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League. Real Madrid s-a impus în finala de pe Wembley cu Borussia Dortmund, pe care a învins-o cu 2-0.

Reclamă

Dani Carvajal şi Vinicius au fost cei doi marcatori pentru madrileni. După acest succes, Real Madrid şi-a trecut în cont al 15-lea trofeu UEFA Champions League, în timp ce Carlo Ancelotti a pus mâna pe „urecheată” pentru a cincea oară.

Antrenorul italian a recunoscut la finalul partidei că nu va putea niciodată să se obşinuiacă cu acest sentiment, mai ales că echipa sa a avut mult de muncă în această finală. Ancelotti a recunoscut că l-a certat pe Vinicius pentru prestaţia sa din prima repriză, fiind de părere că jucătorii săi au fost „leneşi” şi i-au lăsat pe cei de la Dortmund să joace aşa cum au dorit:

„Niciodată nu o să mă obişnuiesc, deoarece a fost foarte dificil, mai mult decât ne aşteptam. În repriza a doua am fost mai buni, mai echilibraţi. Este un vis care continuă.

(n.r. Ce i-a spus lui Vinicius?) L-am certat puţin în prima repriză. În prima repriză am fost cam leneşi, am pierdut multe mingi, iar ei au jucat aşa cum au vrut”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și