Închide meniul
VIDEO

Foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde e cazată Real Madrid, în Liverpool

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 10:08

Reclamă
Foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde e cazată Real Madrid, în Liverpool

Foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde e cazată Real Madrid, în Liverpool

Foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde e cazată Real Madrid, în Liverpool

Cu o zi înaintea meciului crucial din UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, a avut loc un foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde sunt cazaţi „galacticii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii „cormoranilor” fac orice pentru a-şi „ajuta” echipa favorită, astfel că ei au recurs şi la un gest lipsit de fair-play, înaintea duelului de pe Anfield Road cu Real Madrid, echipa care a învins-o pe Liverpool în finalele Ligii Campionilor din 2018 şi 2022.

Foc de artificii uriaş, la 2 noaptea, în faţa hotelului unde e cazată Real Madrid, în Liverpool

Astfel că un uriaş foc de artificii s-a putut vedea şi auzi chiar lângă hotelul unde, la acea oră, jucătorii lui Carlo Ancelotti dormeau. Englezii speră că ca gestul nepotrivit să-i fi făcut pe fotbaliştii Realului să doarmă mai puţin.

Rămâne de văzut în ce formă se vor afla starurile lui Real Madrid, care joacă manşa tur a optimilor UEFA Champions League în această seară, de la ora 22:00, arbitraţi fiind de o brigadă din România, care îl are la centru pe Istvan Kovacs.

Reclamă

Liverpool nu este de vânzare

Pe de altă parte, proprietarul clubului englez, americanul John Henry, a asigurat în presa americană de luni că prestigioasa grupare engleză nu este de vânzare, contrar unui comunicat publicat în noiembrie care lăsa să se înţeleagă acest lucru, informează AFP.

„Eu sunt conştient că sunt multe discuţii şi afirmaţii privind clubul, dar pot să afirm că nu avem niciun proces în curs de formalizare”, a declarat preşedintele Fenway Sports Group, societatea care controlează clubul Liverpool, pentru Boston Sports Journal.

„Dacă vom rămâne în Anglia pentru totdeauna? Nu. Dacă suntem pe cale să vindem LFC? Nu. Dacă suntem pe cale să discutăm cu investitori privind LFC? Da. Dacă se va întâmpla ceva? Eu cred, dar nu este o vânzare”, a adăugat Henry.

Reclamă 4 / 0/3

FSG a plătit 340 de milioane de euro pe Liverpool

Fenway Sports Group (FSG), al cărei principal acţionar este John Henry, este proprietarul lui Liverpool din 2010.

În noiembrie, FSG părea să deschidă calea pentru vânzarea lui Liverpool prin intermediul unui comunicat în care recunoştea că a primit oferte de la terţe părţi, care doresc să devină acţionare ale lui Liverpool, adăugând că în cazul unor termeni acceptabili s-ar putea coopta noi acţionari.

În afara lui Liverpool, FSG, la care superstarul lui Los Angeles Lakers, LeBron James este unul din acţionari, mai deţine echipa de baseball Boston Red Sox şi echipa de hochei pe gheaţă Pittsburgh Penguins.

FSG a plătit 340 de milioane de euro pentru Liverpool, care se afla în prag de faliment. Conform revistei economice Forbes, clubul cu 19 titluri de campioană a Angliei şi şase trofee în Liga Campionilor este cotat la o valoare de piaţă de 4,45 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și