Închide meniul

Galatasaray, revenire fabuloasă cu FC Copenhaga! Tete, gol şi assist în decurs de două minute

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2023, 22:01

Reclamă
Galatasaray, revenire fabuloasă cu FC Copenhaga! Tete, gol şi assist în decurs de două minute

Galatasaray, revenire fabuloasă cu FC Copenhaga

Tete s-a bucurat alături de coechipieri după golul marcat la Istanbul / Profimediaimages

Galatasaray a reuşit o revenire fabuloasă în meciul cu FC Copenhaga, din grupa E a UEFA Champions League. Gruparea Cim Bom a fost condusă cu 2-0 chiar la Istanbul, dar a a reuşit să smulgă un punct in extremis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elyounoussi a deschis scorul în minutul 35, iar Goncalves a dublat avantajul danezilor. Cei peste 46.000 de fani ai lui Galatasaray nu îşi explicau ce se întâmplă. A urmat însă un final de meci de infarct.

Galatasaray a reuşit o revenire fabuloasă cu FC Copenhaga!

Campioana Turciei a primit un ajutor nesperat de la Jelert, care a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Când suporterii gazdelor începuseră să îşi piardă speranţa, a ieşit la rampă Tete. Brazilianul de 23 de ani, venit în această vară la Galatasaray, a fost erou la Istanbul.

În numai 2 minute, jucătorul cotat la 25 de milioane de euro a reuşit un gol şi un assist. Mai întâi i-a pasat lui Boey, care a şutat năprasnic sub transversală (86). În minutul 88 a venit şi „bijuteria” care le-a adus un punct turcilor.

Din centrarea lui Zaha, Tete a şutat din voleu şi l-a învins pe Grabara. A declanşat nebunia pe Rams Park, care s-a transformat într-un „vulcan”.

Reclamă

Intrat după o oră de joc în locul lui Mertens, Tete nu a reuşit să înscrie un gol al victoriei. Galatasaray a remizat cu FC Copenhaga, scor 2-2. Din grupa E mai fac parte Bayern şi Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele înregistrate în meciurile de marţi seară, din grupele Champions League:

Young Boys – RB Leipzig 1-3
AC Milan – Newcastle 0-0
Manchester City – Steaua Roşie Belgrad 3-1
Barcelona – Antwerp 5-0
Feyenord – Celtic 2-0
Lazio – Atletico Madrid 1-1
PSG – Borussia Dortmund 2-0
Șahtior Donețk – FC Porto 1-3

Portarul Ivan Provedel, gol în minutul 90+5 din Lazio – Atletico 1-1

Jucătorul lui Maurizio Sarri a făcut minuni pe Stadio Olimpico şi şi-a ajutat echipa să smulgă un punct împotriva trupei lui Diego Simeone!

Madrilenii erau pe punctul de a pleca victorioşi de pe terenul lui Lazio, dar au primit o lovitură incredibilă chiar la ultima fază. Pablo Barrios reuşise să deschidă scorul în minutul 29 şi meciul spre îndrepta spre o victorie a lui Atletico.

În minutul 90+5, Lazio a primit un corner, iar Provedel a cerut acceptul de a urca în careul advers. Sarri i-a permis şi decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Chiar dacă fundaşii lui Atletico au reuşit să respingă în primă instanţă, mingea a ajuns din nou la Luis Alberto.

Acesta a mai centrat o dată, iar Provedel s-a strecurat printre fundaşii lui Simeone şi a înscris cu o lovitură perfectă de cap. A fost un gol de atacant autentic reuşit de italian. Acesta mai avea un singur gol marcat în carieră, în 2020, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Juve Stabia.

Ultimul portar care reuşise să marcheze în Liga Campionilor a fost Vincent Enyeama, în 2010, din penalty. Din acţiune îşi trecea numele pe tabelă Sinan Bolat, în 2009.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și