Închide meniul

Gigi Becali, 4 schimbări la pauză în Virtus – FCSB! Jucătorii care au ieșit de pe teren, după o repriză spectaculoasă

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 23:20

Reclamă
Gigi Becali, 4 schimbări la pauză în Virtus – FCSB! Jucătorii care au ieșit de pe teren, după o repriză spectaculoasă

Gigi Becali, 4 schimbări la pauză în Virtus - FCSB!

Hepta

Gigi Becali a făcut 4 schimbări la pauză în Virtus – FCSB! Patronul campioanei este deja cunoscut pentru mdoul în care se implică la echipă, iar după prima repriză a dictat o serie de schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, FCSB o conducea pe Virtus cu scorul de 5-0. Totuși, Gigi Becali a decis să facă o serie de schimbări în echipă.

Gigi Becali, 4 schimbări la pauză în Virtus – FCSB!

Concret, după prima repriză au ieșit din teren Siyabonga Ngezana, Alex Băluță, Vali Crețu și Adrian Șut.

În locul acestora au fost introduşi Joyskim Dawa, David Miculescu, Nana Antwi și Baba Alhassan.

Cum au arătat echipele de start în Virtus – FCSB:

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru, hattrick în Virtus – FCSB!

Darius Olaru a reușit un hattrick în Virtus – FCSB! Căpitanul echipei lui Gigi Becali a uimit pe toată lumea în prima repriză a partidei din San Marino.

FCSB a început excelent partida cu echipa care a câștigat titlul în San Marino. Chiar Darius Olaru a început spectacolul, în minutul 6, din lovitură de la 11 metri.

Tot căpitanul roș-albaștrilor a înscris și 11 minute mai târziu, cu un șut care l-a lăsat cu gura căscată pe Passaniti, portarul celor de la Virtus.

Reclamă

La momentul respectiv, Darius Olaru a șutat din afara careului. Balonul s-a oprit în plasă după ce a atins bara.

În minutul 23, Olaru a centrat mingea în careul celor de la Virtus, iar Daniel Popa l-a păcălit pe portar și a marcat. Același Popa a înscris și în minutul 27.

Darius Olaru a reușit hattrick-ul în minutul 37, iar scorul a devenit de 5-0. Astfel, se poate spune că echipa lui Gigi Becali a avut o primă repriză de vis în deplasarea din San Marino.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Novak Djokovic, victorie în 54 de minute la JO 2024! Reacție colosală a lui Matthew Ebden, după ce a câștigat singurul său game

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și