Închide meniul
Video

Gigi Becali îşi putea lua licenţă de antrenor dacă îi ieşea în Maccabi – FCSB! Luis Phelipe şi Baeten, aproape de un super-gol

Publicat: 31 iulie 2024, 22:39

Reclamă

Gigi Becali îşi putea lua licenţă de antrenor dacă îi ieşea în Maccabi - FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali îşi putea lua licenţă de antrenor dacă îi ieşea o mutare neaşteptată făcută în meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, din preliminariile UEFA Champions League. Patronul campioanei României a dictat o dublă schimbare la pauză şi a fost aproape să dea lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă scorul era 0-0, Elias Charalambous a scos de pe teren doi dintre cei mai importanţi jucători de gol ai FCSB-ului. Marius Ştefănescu şi Alex Băluţă au fost lăsaţi la vestiare, iar în locul lor au fost trimişi la luptă Luis Phelipe şi William Baeten.

Gigi Becali îşi putea lua licenţă de antrenor dacă îi ieşea în Maccabi – FCSB

Imediat, mutarea se putea dovedi a fi una câştigătoare. Cei doi jucători abia intraţi pe teren au conlucrat la o fază spectaculoasă.

Fostul star de la FCU Craiova al lui Adrian Mititelu l-a servit ideal pe coechipierul său. În minutul 60, William Baeten a trimis o centrare perfectă pentru Phelipe, care a rămas singur cu portarul advers.

Din păcate, brazilianul nu şi-a calculat bine paşii şi doar a „şters” mingea. A fost cea mai importantă ocazie a FCSB-ului.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB

În minutul 16, căpitanul FCSB-ului a încercat să respingă o minge cu capul, moment în care a fost busculat de un adversar. A fost pus la pământ!

Addo l-a lovit din plin pe Olaru, iar internaţionalul român s-a umplut imediat de sânge pe faţă. Medicii au intrat pe teren în încercarea de a-i opri rapid sângerarea. Imaginile au fost greu de urmărit.

După mai multe momente de panică, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos la marginea terenului şi a fost bandajat. Darius Olaru a revenit pe gazon după mai multe minute.

Reclamă

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este jucător de bază pentru Elias Charalambous. În acest sezon, Olaru a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele cinci meciuri oficiale. În ediţia 2023-2024 a Ligii 1 a reuşit 15 goluri şi 5 assist-uri.

Echipele de start din Maccabi Tel Aviv – FCSB:

MACCABI: Mishpati – Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton, Zahavi (cpt.), Addo

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Stefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

18:03

Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024 (19:15). Simone Biles, marea favorită

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și