Închide meniul

Harry Kane a scris istorie în Arsenal – Bayern! Atacantul englez a stabilit un nou record pe Emirates

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 23:07

Reclamă
Harry Kane a scris istorie în Arsenal – Bayern! Atacantul englez a stabilit un nou record pe Emirates

Harry Kane a scris istorie în Arsenal - Bayern

Harry Kane, după ce a înscris în Arsenal - Bayern Munchen / Profimedia

Harry Kane a scris istorie în Arsenal – Bayern, meci din sferturile UEFA Champions League. În partida tur, atacantul bavarezilor a fost nevoit să revină în nordul Londrei, acolo unde şi-a întâlnit fosta mare rivală, Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecat de la Tottenham vara trecută, Harry Kane continuă însă să înscrie în poarta „tunarilor”. El a marcat în prima repriză, atunci când Bayern a preluat conducerea graţie reuşitei sale.

Harry Kane a scris istorie în Arsenal – Bayern! Atacantul englez a stabilit un nou record pe Emirates

Harry Kane a revenit pe Emirates şi nu a ezitat să înscrie din nou. Atacantul englez a marcat în minutul 32, dintr-un penalty. Arsenal deschisese scorul în minutul 12, prin Bukayo Saka, dar Serge Gnabry a restabilit egalitatea în minutul 18.

În urma golului marcat în minutul 18, Harry Kane a scris o nouă pagină de istorie în ceea ce priveşte confruntările cu Arsenal. El a marcat al 15-lea gol în 20 de meciuri împotriva celor de la Arsenal. De asemenea, el a marcat al şaselea gol pe Emirates, devenind şi jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pe acest stadion din postura de oaspete (6 goluri).

Reclamă

În total, el a marcat în acest sezon 39 de goluri pentru Bayern Munchen şi a oferit 12 pase de gol în 38 de meciuri în tricoul bavarezilor. În Champions League, el a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 9 partide.

Atmosferă senzaţională la Real Madrid – Manchester City şi Arsenal – Bayern! Imagini superbe în sferturile Champions League

Fanii creează o atmosferă senzaţională la meciurile Real Madrid – Manchester City şi Arsenal – Bayern, din manşa tur a sferturilor UEFA Champions League!

Reclamă 4 / 0/3

Fanii prezenţi pe Santiago Bernabeu au pregătit o scenografie superbă, care a fost afişată în timpul imnului echipei lui Carlo Ancelotti şi în timpul imnului UEFA Champions League.

Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc pentru a treia oară la rând în Champions League, iar de fiecare dată s-au aflat pe bancă Pep Guardiola şi Carlo Ancelotti. Cei doi antrenori, care şi-au împărţit victoriile sezoanele trecute, s-au luat în braţe înaintea fluierului de start.

Şi fanii lui Arsenal s-au ridicat la înălţime. Cu camerele de luat vederi după Harry Kane, fostul jucător al marii rivale Tottenham, jucătorii lui Arsenal şi Bayern au ieşit pe teren în uralele unui public căruia i-au lipsit aceste seri de UEFA Champions League, cu o miză atât de mare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și