Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „A fost peste tot!”

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 23:00

Reclamă
Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „A fost peste tot!

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu s-a declarat cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv. Fostul internaţional i-a remarcat pe David Miculescu, Darius Olaru, Alexandru Băluţă şi pe Risto Radunovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în partida tur din turul secund preliminar din Champions League. Partida retur se va disputa pe 31 iulie, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv

Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv. Fostul internaţional a subliniat că schimbarea lui Daniel Popa cu David Miculescu a fost una inspirată.

„Mister” a mai transmis că per total, FCSB a făcut un meci mai bun, iar roş-albaştrii au fost peste adversarii lor, din punct de vedere fizic.

„O schimbare inspirată, asta cu Miculescu. Dinamica de joc a fost foarte bună pe faza ofensivă. A câștigat multe dueluri, un punct fix, și Băluță, și Ștefănescu au arătat mai bine cu el. Olaru a făcut o repriză foarte bună, a fost peste tot.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost 4 situații importante înainte să primim gol. După care au mai fost ocazii mari. Radunovic, o repriză a doua mai bună. Păcat că a fost o dublă greșeală la primirea golului, Ngezana și Crețu.

Mi-a plăcut reacția pentru că într-un moment ca ăsta pierzi puțin din punct de vedere psihologic. A venit lovitura asta de cap a lui Dawa, pe final puteam să câștigăm.

Fizic mi s-a părut mai bună FCSB, mult peste adversar. Băluță la un nivel foarte bun, foarte activ, a creat dezechilibru”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat care este primul jucător care iese din primul 11, după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. Patronul campioanei s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, subliniind tragerile de timp ale jucătorilor israelieni. Acesta a anunţat şi care este jucătorul care va ieşi din primul 11, după partida din Ghencea.

Nu pot să zic că am surclasat-o, dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca şi am luat un gol dintr-o greşeală a noastră. A fost mingea numai la noi, s-a jucat într-o singură parte. Părerea mea, suntem mult peste.

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și