Închide meniul
Foto

Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League! Elevii lui Pep Guardiola, în extaz

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 0:36

Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League

Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League

Jucătorii lui Manchester City, cu trofeul UEFA Champions League/ Profimedia

  • Bucurie de nedescris în tabăra lui Manchester City
  • „Cetăţenii” au reuşit să câştige finala UEFA Champions League

Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League, fac înconjurul lumii. Elevii lui Pep Guardiola s-au bucurat a maxim la finalul partidei cu Inter, câştigată cu scorul de 1-0, în urma golului marcat de Rodri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat, pentru prima dată în istorie, trofeul UEFA Champions League. „Cetăţenii” au reuşit „tripla” în acest sezon, după ce şi-au trecut în cont şi titlul în Premier League, cât şi Cupa Angliei.

Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League

Ilkay Gundogan, căpitanul lui Manchester City, a ridicat primul trofeu UEFA Champions League deasupra capului.

Reclamă

Imediat după fluierul final de meci, jucătorii lui Manchester City au izbucnit în lacrimi, pe teren. De asemenea, toţi membrii staff-ului tehnic al lui Pep Guardiola au alergat către jucători, la finalul partidei cu Inter.

Reclamă

Ederson, Jack Grealish şi Erling Haaland au fost doar câţiva dintre jucătorii lui Manchester City, surprinşi în lacrimi, după meciul cu Inter (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

De altfel, mulţi fotbalişti ai lui Pep Guardiola au mers şi la adversarii de la Inter, pentru a-i consola după meciul pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Pep Guardiola s-a bucurat alături de jucătorii săi, după succesul înregistrat de Manchester City, în duelul cu Inter. De altfel, victoria din finala de la Istanbul a fost cea de-a 300-a înregistrat de antrenorul catalan, pe banca „cetăţenilor”.

Pep Guardiola „a rupt blestemul” şi a câştigat UEFA Champions League cu Manchester City

Pep Guardiola a rupt blestemul şi a câştigat primul trofeu UEFA Champions League cu Manchester City! Antrenorul catalan şi-a trecut în palmares primul succes în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după o pauză de 12 ani.

După victoria înregistrată de Manchester City cu Inter, Pep Guardiola a câştigat cel de-al treilea trofeu din cariera sa de antrenor în UEFA Champions League.

Antrenorul catalan de 52 de ani le câştigase pe precedentele două alături de Barcelona. În 2009, Guardiola câştiga pentru prima dată UEFA Champions League, după ce clubul blaugrana câştiga finala disputată în compania celor de la Manchester United.

Ulterior, doi ani mai târziu, în 2011, Barcelona, cu Guardiola pe bancă, reuşea să se impune din nou în UEFA Champions League. Catalanii câştigau marele trofeu, tot după o finală cu Manchester United, câştigată cu scorul de 3-1.

În 2016, Guardiola semna cu Manchester City. La şapte ani distanţă, managerul a reuşit să câştige primul trofeu european alături de „cetăţeni”, fiind de altfel şi primul de acest tip din istoria clubului. Până la finala din acest an, Manchester City mai reuşise să ajungă în ultimul act al UEFA Champions League în 2021. Elevii lui Pep Guardiola erau învinşi la momentul respectiv de Chelsea, cu scorul de 1-0.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu