Închide meniul

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în primele 10 minute din AC Milan – Borussia Dortmund! A stârnit furie pe San Siro

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2023, 22:29

Reclamă
Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în primele 10 minute din AC Milan – Borussia Dortmund! A stârnit furie pe San Siro

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în primele 10 minute din AC Milan - Borussia Dortmund

Istvan Kovacs, decizii controversate / Colaj Profimediaimages/Digi Sport

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în primele 10 minute din AC Milan – Borussia Dortmund, meci din grupa F a UEFA Champions League. Românul a stârnit furie pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs a fost desemnat la un meci cu mare miză în Liga Campionilor. Este ajutat de asistenții Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial este Marcel Bîrsan, iar în camera VAR se află Pol van Boekel (Ţările de Jos) şi Cătălin Popa.

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în primele 10 minute din AC Milan – Borussia Dortmund

În minutul 5, „centralul” de 39 de ani nu a stat pe gânduri după o fază controversată din careul nemţilor. A considerat că Nico Schlotterbeck a făcut henţ în careu şi a arătat punctul cu var. Contrariat, Hummels i-a făcut semn că coechipierul său avea mâna lipită şi că Kovacs a luat decizia greşită.

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri pe San Siro
Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri pe San Siro

Kovacs a aşteptat indicaţii şi din cabina VAR şi a rămas ferm pe poziţii. Olivier Giroud şi-a asumat răspunderea, dar a ratat penalty-ul. A fost pentru a treia oară în carieră când nu marchează de la 11 metri.

La scurt timp distanţă, Istvan Kovacs a acordat penalty şi în celălalt careu. În minutul 9, Bynoe-Gittens a căzut după o intervenţie a lui Calabria. Fundaşul dreapta al gazdelor a protestat degeaba.

Reclamă
Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri pe San Siro
Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri pe San Siro

Marco Reus a luat balonul şi şi-a asumat răspunderea. A înscris cu o execuţie impecabilă şi a deschis scorul.

Istvan Kovacs, mesaj superb pentru tinerii care doresc să devină arbitri

Istvan Kovacs a transmis un mesaj superb pentru tinerii care doresc să devină arbitri! Centralul român s-a implicat într-o campanie recentă a UEFA, care dorește să promoveze lumea arbitrajului.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă, centralul din Carei a fost delegat la tot mai multe partide la nivel internațional. Astfel, oficialii UEFA l-au considerat un om potrivit pentru a le transmite un mesaj tinerilor ,care doresc să urmeze această meserie.

Printr-un videoclip postat de către oficialii UEFA pe rețelele de socializare, Istvan Kovacs a vorbit despre avantajele meseriei de arbitru. Acesta este de părere că meseria pe care o practică reprezintă cel mai frumos loc de muncă din lume. Totodată, a menționat și faptul că în arbitraj este nevoie de multă muncă, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Tinerilor, dacă ați jucat fotbal, sau dacă vă place fotbalul, ar trebui să vă faceți arbitri! în opinia mea este cel mai frumos loc de muncă din lume! Poți sta în lumea fotbalului, poți călători și vizita și munci în cele mai frumoase stadioane din lume. Poți să fii săntos, să ai o pregătire bună fizică.

Aș dori să transmit un mesaj tinerilor: Chiar dacă ești talentat, fără muncă nu poți ajunge la cel mai înalt nivel! Rămâneți umili, munciți din greu, pregătiți-vă în fiecare zi și aveți răbdare! Rezultatele vor veni și ele”, a spus Istvan Kovacs, prin intermediul unei postări UEFA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și