Închide meniul

Istvan Kovacs, delegat la o partidă din grupele Champions League. Arbitrul va fi la centru în Dinamo Zagreb – Chelsea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 15:11

Istvan Kovacs, delegat la o partidă din grupele Champions League. Arbitrul va fi la centru în Dinamo Zagreb – Chelsea

Istvan Kovacs va arbitra un meci din grupele Champions League

Istvan Kovacs, în timpul unui meci de fotbal / Hepta

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la o partidă din Champions League. Centralul din Carei va arbitra duelul din grupa E, dintre Dinamo Zagreb şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza grupelor din Champions League va debuta săptămâna viitoare. Istvan Kovacs va arbitra echipa lui Thomas Tuchel, care a devenit campioană europeană în 2021. Meciul va avea loc marţi, de la ora 19:45.

Istvan Kovacs, delegat la un meci din Champions League

Istvan Kovacs a primit vestea din partea UEFA că se v afla la centru pentru partida dintre Dinamo Zagreb şi Chelsea. Arbitrul român va fi ajutat de tuşierii Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

Totodată, la meciul din Croaţia, al patrulea oficial a fost ales Andrei Chivulete. Ovidiu Haţegan, cel care a fost o perioadă cel mai bun arbitru român, se va afla în camera VAR.

În ceea ce priveşte partida, Chelsea este mare favorită la victorie. Trupa lui Thomas Tuchel se numără printre favoritele la cucerirea trofeului Champions League.

Reclamă

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă.

Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

„Ca de obicei, primul criteriu de alegere a fost repretentat de calitatea arbitrilor, care au condus meciuri la cel mai înalt nivel în toată lumea. CM din 2018 a fost unul de succes şi datorită prestaţiilor arbitrilor şi vom face tot posibilul ca în 2022 lucrurile să stea şi mai bine”, a spus Pierluigi Collina, preşedintele Comitetului FIFA al Arbitrilor.

Chelsea a anunțat transferul lui Wesley Fofana

Chelsea a anunțat oficial transferul lui Wesley Fofana, de la Leicester și a ajuns la cheltuieli de peste 300 de milioane de euro în această vară, un nou record pentru fotbalul britanic.

Chelsea a plătit 80 de milioane de euro pentru Wesley Fofana, 21 de ani, căruia i-a oferit un contract pe șapte ani. Fundașul francez este al șaptelea fotbalist sosit pe Stamford Bridge în această fereastră de mercato, după Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Gabriel Slonina și Cesare Casadei.

În total, suma plătită de Chelsea în această vară pentru transferuri se ridică la 304 milioane de euro, cea mai mare cheltuită vreodată de un club din Marea Britanie într-o singură fereastră de mercato.

Precedentul record era deținut de Manchester City, care a cheltuit 256 de milioane de euro în 2017. Chelsea a aruncat cu banii și în 2020, când a făcut transferuri în valoare de 254 de milioane de euro.

Reclamă

Atunci, londonezii i-au adus pe Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Ziyech, Edouard Medy și Thiago Silva. La finalul stagiunii, „albaștrii” au câștigat UEFA Champions League.

În această vară, doar Manchester United se apropie de Chelsea în materie de sume cheltuite pe transferuri. „Diavolii” au plătit aproximativ 240 de milioane de euro pentru Antony, Casemiro, Lisandro Martinez și Tyrell Malacia. Christian Eriksen a fost adus gratis.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și