Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League! Fanii lui Dortmund, reacţie savuroasă când i-au văzut pe cei doi

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2024, 21:36

Reclamă
Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League! Fanii lui Dortmund, reacţie savuroasă când i-au văzut pe cei doi

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League! Fanii lui Dortmund, reacţie savuroasă când i-au văzut pe cei doi

Jurgen Klopp şi Jose Mourinho, la finala Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid / Colaj Profimedia

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp sunt prezenţi la finala Champions League! Cei doi mari antrenori nu ratează ultimul act dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, de pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea finală UEFA Champions League începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League! Fanii lui Dortmund, reacţie savuroasă când i-au văzut pe cei doi

Dacă Jose Mourinho a fost antrenorul celor de la Real Madrid, în perioada 2010-2013, Jurgen Klopp a stat pe banca celor de la Borussia Dortmund în perioada 2008-2015.

Într-un moment în care fanii echipei lui Edin Terzic se auzeau mai mult, cei doi antrenori au apărut pe ecranul uriaş de pe stadionul Wembley. Primul a fost Jose Mourinho, care a fost mai mult huiduit de către fanii germani.

Imediat după Jose Mourinho, pe ecran şi-a făcut apariţia Jurgen Klopp. Imediat, fanii Borussiei Dortmund care au intrat deja pe stadion au început să aplaude şi să strige pentru antrenorul cu care Dortmund a ajuns în finala din 2013, tot de pe Wembley, pierdută în faţa celor de la Bayern Munchen.

Reclamă
Reclamă 4

Mesajul superb al lui Sergio Ramos pentru Real Madrid şi Toni Kroos

Sergio Ramos a avut un mesaj special pentru Real Madrid şi Toni Kroos, mijlocaşul pentru care finala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund va fi ultimul meci în tricoul blanco.

Fostul căpital al galacticilor are şi el patru trofee ale Ligii Campionilor adjudecate în perioada în care evolua pe Bernabeu, la fel ca şi Toni Kroos, cel care poate ajunge la cota 5, dacă Real o va învinge pe Dortmund, pe Wembley.

În poza postată la stories, Sergio Ramos apare alături de fiul său, Marco, iar puştiul poartă un tricou al naţionalei Germaniei: „Marco este trist că te retragi. Mult noroc, frate! Succes, Real Madrid”, e mesajul fundaşului de la Sevilla, ajuns la 38 de ani, dintre care 16 au fost petrecuţi la Real Madrid.

Reclamă

Uriaşul Raul a avut şi el o reacţie superbă după ce a aflat de retragerea lui Toni Kroos din fotbal, ce va veni după EURO 2024. Dacă iniţial nu a fost de acord cu hotărârea mijlocaşului de 34 de ani, apoi i-a găsit loc în echipa legendelor.

„Raul mi-a spus că, la prima vedere, nu i-a plăcut decizia mea de a mă retrage, dar, după aceea, a găsit şi ceva pozitiv, pentru că acum voi juca cu siguranţă alături de el în echipa legendelor.

`Tu cu Zidane, în spatele meu, Figo în partea dreaptă, Roberto Carlos pe spate. Ar putea fi distractiv`”, a spus Kroos, citat de madriduniversal.com.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și