Închide meniul

Jude Bellingham doboară record după record! Starul lui Real Madrid scrie istorie la doar 20 de ani

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 22:47

Reclamă
Jude Bellingham doboară record după record! Starul lui Real Madrid scrie istorie la doar 20 de ani

Jude Bellingham doboară record după record

Jude Bellingham, în timpul unui meci / Profimedia

Jude Bellingham doboară record după record! Mijlocașul englez din echipa lui Carlo Ancelotti face fotbalul să pară o simplă joacă încă de la o vârstă foarte fragedă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a ajuns la Real Madrid, starul englez a impresionat pe toată lumea. De asemenea, a fost decisiv din nou, în etapa a 5-a din UEFA Champions League și a stabilit o serie de recorduri uluitoare!

Jude Bellingham doboară record după record! Ce a reușit după golul 10 din UEFA Champions League

În cadrul partidei dintre Real Madrid și Napoli, Jude Bellingham și-a dus echipa în avantaj, în minutul 22 al întâlnirii. La momentul respectiv, acesta a primit o centrare de senzație de la David Alaba ți a trimis balonul în poarta lui Meret, printr-o lovitură puternică de cap. După această reușită, tânărul mijlocaș englez a ajuns la 10 goluri marcate în UEFA Champions League și a intrat deja în istoria competiției.

În primul rând, pe lângă faptul că numărul de goluri marcate este unul impresionant, Bellingham a devenit și al 4-lea jucător din istoria competiției care a marcat 10 goluri până să împlinească vârsta de 21 de ani. Ceilalți 3 fotbaliști au fost Kylian Mbappe, Erling Haaland și Karim Benzema.

Reclamă

Totodată, Jude Bellingham a devenit și primul fotbalist englez care a ajuns la 10 goluri marcate în UEFA Champions League până să împlinească vârsta de 21 de ani.

De asemenea, noul star al celor de la Real Madrid a intrat și în istoria clubului, la capitolul performanțe la nivel european. Acesta a devenit primul jucător al grupării „Blanco” care a înscris în primele 4 partide jucate pentru acest club,  în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, având în vedere aceste performanțe, puntem spune că tânărul fotbalist va continua să scrie istorie și să bucure fanii echipei pe care o reprezintă.

Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League

În partida dintre Sevilla și PSV Eindhoven, pe o ploaie torențială, Sergio Ramos a deschis scorul, după ce a avut un noroc incredibil. În urma unei faze fixe, balonul a fost centrat în interiorul careului, iar fundașul spaniol a sărit, pentru a lovi mingea cu capul. Totuși, acesta nu a calculat bine traiectoria balonului, dar mingea l-a lovit în picior și a intrat în poartă.

După această reușită, Sergio Ramos a marcat golul cu numărul 10.000 din istoria UEFA Champions League, competiție care i-a luat locul fostei Cupe a Campionilor Europeni, în anul 1992.

De asemenea, tot după această reușită, spaniolul a mai atins o altă bornă impresionantă. Acesta a ajuns să fie egalul lui Roberto Carlos și Gerard Pique în topul fundașilor cu cele mai multe goluri în UEFA Champions League. Cei 3 au, fiecare, câte 16 reușite și conduc acest clasament impresionant.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și