Închide meniul
Foto

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 8:34

Reclamă
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter - Atletico 1-0 şi a atras toate privirile

Colaj Profimedia

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile. Rapperul american a văzut meciul arbitrat de Istvan Kovacs alături de superba sa soţie, Bianca Censori, dar şi de alţi 3 prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a şocat încă o dată lumea. De această dată, rapperul american a ajuns voral datorită apariţie sale incredibile în tribune la meciul câştigat de Inter în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0

Kanye West a şocat pe toată lumea şi cu decizia pe care a luat-o la începutul anului. Astfel, acesta a decis să pună implanturi de titan de 850.000 de euro. Deşi, iniţial s-a spus că acesta şi-a scos toţi dinţii, o sursă apropiată a spus că rapperul nu a făcut acest lucru şi că este doar o „stomatologie experimentală”.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei, în urma unei faze controversate ce a avut loc în careul lui Oblak.

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel. Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc ouăle

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și