Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 8:42

Reclamă
Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci

Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a transmis un mesaj de doar patru cuvinte, după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund, în prima manşă a semifinalelor Champions League. Starul francez a făcut o postare, imediat după meci, având o reacţie categorică pentru adversarii germani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a produs surpriza şi a învins-o cu 1-0 pe PSG, pe teren propriu. Germanii s-au impus graţie golului marcat de Niclas Füllkrug.

Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund

Kylian Mbappe a postat o fotografie primul 11 al PSG-ului, pe contul său de Instagram, la scurt timp după meciul cu Borussia Dortmund. Starul francez a postat şi un scurt mesaj de luptă, înaintea returului cu germanii.

Mbappe şi-a avertizat astfel adversarii că returul de pe Parc de Princes va fi unul „de foc”: „Pauză! Aici este Paris (N.r. Mi-temps. ICI C’EST PARIS)„, a fost mesajul care a însoţit fotografia de grup postată de Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a fost integralist în duelul cu Borussia Dortmund, de pe Signal Iduna Park. Starul francez nu a avut însă o evoluţie stelară, motiv pentru care a primit nota 7,2 din partea celor de la sofascore.ro. A fost astfel al patrulea cel mai bine notat jucător din formaţia lui Luis Enrique, cea mai mare notă fiind primită de Vitinha, 8,2.

Reclamă

Duelul retur dintre PSG şi Borussia Dortmund se va disputa marţi, 7 mai, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Luis Enrique, anunţ surprinzător despre Kylian Mbappe! Scenariul prin care starul francez nu mai ajunge la Real Madrid

Luis Enrique a făcut un anunţ surprinzător despre viitorul lui Kylian Mbappe. Antrenorul parizienilor crede în continuare că superstarul lui PSG poate continua pe Parc des Princes şi din vara acestui an, chiar dacă nu a semnat prelungirea contractului cu liderul din Ligue 1.

Contractul lui Mbappe cu PSG expiră la finalul acestui sezon, iar refuzul de a semna prelungirea a dat startul unei adevărate telenovele la Paris. Chiar dacă nu a făcut încă niciun anunţ legat de viitorul său, sunt şanse mari ca atacantul de 25 de ani să semneze cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Enrique nu şi-a pierdut speranţa şi crede că Mbappe poate fi convins să continue la PSG. În acest moment, parizienii pot câştiga alte trei trofee în acest sezon, după ce au pus mâna pe Supercupa Franţei la începutul acestui an, iar cele patru trofee pe care le poate câştiga Mbappe reprezintă speranţa de care se leagă antrenorul spaniol:

„De ce să fie ultimul an? Încă sper că Mbappe îşi va schimba decizia. Încă nu a spus nimic. Încă poate să îşi schimbe decizia. Imaginaţi-vă că vom câştiga toate cele partu trofee în acest sezon şi Kylian Mbappe decide, în ultimul moment, că locul său este la Paris”, a declarat Luis Enrique, potrivit marca.com.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și