Închide meniul

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 22:56

Reclamă
Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco - Barcelona

Lamine Yamal, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Lamine Yamal a marcat primul său gol în Champions League, în duelul „de foc” dintre Monaco şi Barcelona. Starul catalanilor a intrat direct într-un top fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Yamal a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din Champions League. La doar 17 ani şi 68 de zile, este surclasat doar de coechipierul său, Ansu Fati.

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona

Ansu Fati reuşea să marcheze primul său gol în Champions League la vârsta de 17 ani şi 40 de zile. Starul catalanilor, ajuns acum la 21 de ani, a înscris în 2019 în duelul din faza grupelor dintre Barcelona şi Inter.

Lamine Yamal a punctat superb pe terenul lui Monaco, în meciul serii din Champions League. Mijlocaşul catalanilor a punctat superb cu un şut de la marginea careului, după ce l-a driblat fără emoţii pe Singo.

Monaco reuşise să deschidă scorul prin Akliouche, în minutul 16. Barcelona a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 11, după ce Erikc Garcia a fost eliminat.

Reclamă
Reclamă

Lamine Yamal are cifre fabuloase, în acest sezon. Starul catalanilor a bifat şase meciurila Barcelona, în toate competiţiile, reuşind să marcehez patru goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive.

Yamal este şi unul dintre favoriţii la cucerirea Balonului de Aur, în acest an. Starul de 17 ani a avut o vară de vis şi a devenit campion european alături de naţionala Spaniei. Acesta, de asemenea, este cel mai tânăr jucător care a punctat vreodată la un turneu final european.

Reclamă

Ofertă astronomică pentru transferul lui Lamine Yamal! Peste 200.000.000 de euro, „pe masă”

Barcelona a primit o ofertă astronomică pentru transferul lui Lamine Yamal. Oficialii lui PSG sunt cei care nu s-au uitat la bani și care au pus „pe masă” peste 200.000.000 de euro.

Informația a fost dezvăluită de agentul de jucători Andy Bara, care îl reprezintă pe mijlocașul Dani Olmo, transferat la clubul blaugrana în perioada de mercato care tocmai s-a încheiat.

Agentul este la curent cu mai multe informații din cadrul clubului catalan, iar acum a transmis faptul că PSG a făcut o ofertă de aproximativ 250.000.000 de euro, cu tot cu bonusuri, pentru Yamal, care a fost însă refuzată de Barcelona.

„Știu că FC Barcelona a respins o ofertă uriașă venită din partea clubului PSG. Suma totală era aproximativ 250 de milioane de euro”, a transmis agentul Andy Bara, citat de mundodeportivo.com.

Jucătorul care este considerat de mulți drept „urmașul lui Lionel Messi” este cotat acum la suma de 120 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și