Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol de excepţie în Benfica – PSG. Starul argentinian a stabilit un record fabulos, după o combinaţie de vis cu Kylian Mbappe şi Neymar

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 23:23

Reclamă
Lionel Messi, gol de excepţie în Benfica – PSG. Starul argentinian a stabilit un record fabulos, după o combinaţie de vis cu Kylian Mbappe şi Neymar

Lionel Messi, gol superb din pasa lui Neymar, în Benfica - PSG

Lionel Messi şi Neymar, după golul argentinianului din Benfica - PSG/ Profimedia

Lionel Messi a marcat un gol de excepţie, din pasa lui Neymar, în Benfica – PSG. Starul argentinian a deschis scorul în partida din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a marcat prima, în minutul 22, în confruntarea cu Benfica de pe Estadio da Luz. Ulterior, în minutul 41, lusitanii au restabilit egalitatea, după autogolul lui Danilo.

Lionel Messi, gol de excepţie din pasa lui Neymar, în Benfica – PSG

Lionel Messi a ajuns la opt goluri marcate în acest sezon pentru PSG, în toate competiţiile. Totodată, starul argentinian este la al patrulea meci consecutiv în care înscrie pentru francezi.

Lionel Messi a finalizat o fază superbă, creată alături de celelalte două staruri ale lui PSG. Succesiunea de pase rapide a început de la argentinian, şi a continuat cu Kylian Mbappe şi Neymar.

Brazilianul i-a pasat din prima lui Leo Messi, care a finalizat printr-un şut superb, de la marginea careului portarului gazdelor.

Reclamă
Reclamă 4

După golul marcat în Benfica – PSG, Lionel Messi a atins un record incredibil. Argentinianul a marcat astfel împotriva a 40 de echipe în Liga Campionilor, fiind singurul care a reuşit acest fapt.

Vezi AICI video cu golul lui Lionel Messi.

Înaintea duelului din această seară, PSG şi Benfica împărţeau poziţia de lider în grupă, ambele cu şaşe puncte.

Reclamă

Anunţul momentului! Lionel Messi, înapoi la Barcelona din vara lui 2023

Lionel Messi va reveni la Barcelona, după două sezoane petrecute la PSG. Acesta este anunţul momentului în presa internaţională. Starul argentinian este aşteptat înapoi pe Camp Nou în vara viitoare, când îi va expira înţelegerea cu trupa din capitala Franţei.

Lionel Messi se pare că va reveni la echipa unde a evoluat de-a lungul întregii sale cariere, până la transferul la PSG. Aceasta este ştirea care ţine capul de afiş pe mai multe site-uri importante de sport din Europa, precum dailymail.co.uk.

Anunţul a fost făcut de Veronica Brunati, jurnalistă din Argentina. Aceasta mai susţine că jucătorul va reveni oficial la Barcelona începând cu 1 iulie, atunci când va rămâne liber de contract după despărţirea de parizieni.

Tot din postura de jucător liber de contract, Lionel Messi s-a alăturat lotului încărcat de vedete de la PSG în vara trecută. Argentinianul nu a mai ajuns la o înţelegere cu preşedintele catalanilor Joan Laporta, într-o perioadă în care clubul traversa momente dificile din punct de vedere financiar.

Xavi a oferit răspunsul despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi a oferit răspunsul despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Managerul catalanilor a declarat că nu este momentul potrivit pentru a discuta despre starul argentinian.

Xavi a dezvăluit că zvonurile legate de o posibile revenire a lui Lionel Messi la trupa la care s-a consacrat îi dăunează fotbalistului, şi a evitat să ofere un răspuns clar despre ce se va întâmpla din vară.

Managerul catalanilor a declarat, totodată, că întreaga suflare blaugrana îl apreciază enorm pe starul argentinian.

„Cât despre Leo, să vedem ce se va întâmpla, dar nu este timpul potrivit să vorbim despre el. Îl iubim foarte mult, dar nu îi facem o favoare să vorbim despre asta. Trebuie să-l lăsăm să se bucure de timpul petrecut la Paris”, a declarat Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și