Închide meniul

Liverpool – Real Madrid 2-5! Revenire fabuloasă pentru „galactici”, după un meci de pus în ramă! Karim Benzema şi Vinicius au semnat câte o „dublă”! Frankfurt – Napoli 0-2

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 23:30

Liverpool – Real Madrid 2-5! Revenire fabuloasă pentru „galactici, după un meci de pus în ramă! Karim Benzema şi Vinicius au semnat câte o „dublă! Frankfurt – Napoli 0-2

Karim Benzema a marcat o "dublă" în Liverpool - Real Madrid

Karim Benzema, bucurie după un gol marcat lui Liverpool/ Profimedia

Liverpool – Real Madrid şi Frankfurt – Napoli au fost meciurile zilei din optimile UEFA Champions League, iar ambele au fost în format live text, pe AS.ro. Capul de afiş a fost duelul de pe Anfield, acesta reprezentând reeditarea finalelor din 2018 şi 2022, ambele adjudecate de galactici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool şi Real Madrid au oferit un meci de pus în ramă! Trupa lui Carlo Ancelotti au revenit fabulos, după ce au fost conduşi încă din minutul 18 cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Darwin Nunez şi Mo Salah! Ulterior, „galacticii” s-au dezlănţuit şi au marcat de cinci ori. Vinicius şi Benzema au marcat câte o „dublă”, şi Eder Militao şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj!

Liverpool – Real Madrid 2-5 şi Frankfurt – Napoli 0-2

Final! Real Madrid s-a impus în faţa lui Liverpool cu scorul de 5-2! „Galacticii” au reuşit o revenire fantasctică şi sun favoriţi la calificarea în sferturi! Favorită este şi Napoli, care a învins-o cu 2-0 pe Frankfurt!

Min. 67: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema duce scorul la 5-2! Atacantul francez a reuşit „dubla”, după ce a făcut şah-mat apărarea lui Jurgen Klopp!

Min. 65: GOOL Napoli! Di Lorenzo majorează diferenţa pentru trupa lui Luciano Spalletti, după ce a reuşit să înscrie din pasa lui Kvaratskhelia!

Reclamă

Min. 57: GOOL Real Madrid! Karim Benzema şi-a trecut şi el numele pe tabelă! După o fază superbă creată de trupa lui Carlo Ancelotti, atacantul francez a înscris, printr-un şut deviat de Joe Gomez!

Min. 48: GOOL Real Madrid! Eder Militao îi duce pe „galactici” în avantaj, în startul reprizei secunde! Fundaşul central a înscris cu o execuţie perfectă de cap, din lovitura liberă executa de Luka Modric!

Min. 41: GOOOL Napoli. Osimhen a deschis scorul!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 35: GOOOL Real Madrid! Vinicius a egalat, după o gafă uriaşă a lui Alisson. Portarul brazilian a degajat în Vinicius.

Min. 25: Ocazie Liverpool! Mo Salah şi Darwin Nunez au avut o serie de şuturi ratate, în faţa porţii lui Courtois! În cele din urmă, fundaşii lui Real Madrid au reuşit să respingă balonul!

Min. 21: GOOL Real Madrid! Vinicius a redus din diferenţă pe Anfiled cu un gol splendid! Repriză nebună între Liverpool şi Real Madrid!

Min. 17: GOOOL Liverpool! Mo Salah a majorat diferenţa pentru „cormorani”, după o gafă colosală a lui Thibaut Courtois! Portarul „galacticilor” a pierdut balonul în propriul careu, după ce a primit o pasă de la un coechipier, iar egipteanul lui Jurgen Klopp nu a avut emoţii şi a înscris!

Min. 4: GOOOL Liverpool! Darwin Nunez a deschis scorul în partida cu Real Madrid! Atacantul lui Jurgen Klopp a reuşit o execuţie magistrală, cu călcâiul!

Min. 1: Încep partidele Liverpool – Real Madrid şi Frankfurt – Napoli!

Echipele de start la Liverpool – Real Madrid

Reclamă

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Bajcetic, Henderson – Nunez, Salah, Gakpo

Antrenor: Jurgen Klopp

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba – Valverde, Camavinga, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius

Antrenor: Carlo Ancelotti

Echipele de start în Eintracht Frankfurt – Napoli

Eintracht Frankfurt: Trapp – Buta, N’Dicka, Tuta, Max – Kamada, Jakic, Sow – Lindstrom, Kolo Muani, Gotze

Rezerve: Ramaj, Smolcic, Alidou, Rode, Toure, Borre, Hasebe, Alario, Chandler, Lenz, Knauff

Antrenor: Oliver Glasner

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Rezerve: Idasiak, Gollini, Juan Jesus, Mario Rui, Elmas, Simeone, Breszynski, Politano, Ostigard, Gaetano, Ndombele

Antrenor: Luciano Spalletti

Liverpool – Real Madrid şi Frankfurt – Napoli, meciurile serii din UEFA Champions League

Napoli pare favorită în faţa lui Eintracht Frankfurt, dacă ţinem cont de parcursul din acest sezon de Serie A, dar şi de rezultatele din grupa Ligii, una câştigată cu 15 puncte.

Frankfurt, cea care a ajuns în acest sezon de Champions League din postura de câştigătoare a Europa League, a terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Tottenham, Olympiqu Marseille şi Sporting.

Istvan Kovacs, delegat la Liverpool – Real Madrid

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid, meci ce se va desfăşura marţi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro! Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial. Centralul din Carei va conduce meciul tur din optimile UEFA Champions League, de pe Anfield Road.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Kovacs va merge pe Anfield după semifinala arbitrată la Mondialul Cluburilor. „Centralul” din Carei a avut parte de un meci dificil, iar deciziile sale au stârnit controverse în rândurile brazilienilor de la Flamengo.

Flamengo – Al-Hilal a fost prima semifinală de la Cupa Mondială a Cluburilor, duelul fiind arbitrat de Istvan Kovacs. Saudiții s-au calificat în marea finală, după ce i-au învins pe brazilieni cu 3-2.

În semifinala problematică, Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri în favoarea lui Al-Hilal și a acordat un cartonas roșu celor de la Flamengo. Brazilienii consideră că a fost viciere de rezultat și au avut cuvinte dure la adresa românului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și