Închide meniul
EXCLUSIV

Liverpool – Villarreal | „E foarte greu să treacă și de ei!” Fost golgheter al spaniolilor, Gică Craioveanu a dezvăluit secretul surprizei cu Bayern: „Nu se aștepta nimeni!”

Reclamă

Publicat: 14 aprilie 2022, 12:03 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 14:21

Liverpool – Villarreal | „E foarte greu să treacă și de ei! Fost golgheter al spaniolilor, Gică Craioveanu a dezvăluit secretul surprizei cu Bayern: „Nu se aștepta nimeni!

Gică Craioveanu, anunţ după surpriza reuşită de Villarreal în Champions League

Profimediaimages

Liverpool – Villarreal este una dintre semifinalele Champions League, din acest sezon. În cealaltă se vor duela Real Madrid și Manchester City. „Submarinul Galben” a oferit surpriza sezonului, dar Gică Craioveanu crede că fosta sa echipa se va opri în aceasta rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul golgheter al celor de la Villarreal susține că secretul reușitei a fost grupul unit pe care a reușit să-l creeze Unai Emery.

E greu să treacă și de Liverpool. Îmi aduc aminte că acum câțiva ani ne-au bătut într-o semifinală UEFA. Speranțe sunt, normal că sunt speranțe, dar este greu.

Secretul echipei este grupul, care este foarte unit. Finanțatorul are grijă de băieți, le dă prime foarte mari. Au condiții de cinci stele, iar cel mai important este faptul că cei din conducere au avut încredere în Mister„, a declarat Gică Craioveanu pentru AntenaSport.

Villarreal a trecut de Bayern Munchen în sferturi

„Submarinul Galben” a reușit surpriza sezonului în sferturile Champions League. Villarreal a trecut de Bayern după 1-0 acasă și 1-1 la Munchen. Gică Craioveanu a descris, pentru AS.ro, cum au trăit spaniolii meciul.

Reclamă

A fost o dublă incredibilă. Toată lumea se gândea că o să câștige Bayern. Chiar vorbeam aici, la radio, că Villarreal are 50. 000.000 de locuitori, iar stadionul celor de la Bayern are 75.000.000 de locuri.

Nu se aștepta nimeni. A fost nebunie, după meci, pe străzi, toată presa a vorbit la superlativ de echipă, de Mister. El este factorul decisiv pentru bunul mers al clubului„, a povestit Craioveanu pentru AS.ro.

Villarreal – Liverpool este meciul surpriză din semifinalele Ligii Campionilor. Câştigătoarea va juca, cu trofeul pe masă, împotriva lui Real Madrid sau Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League

Liverpool și Manchester City sunt favoritele bookmakerilor la câștigarea UEFA Champions League. Cormoranii au o cotă de 2.25 din partea specialiștilor, în timp ce cetățenii au o cotă de 2.35.

Cine e dispus să riște, poate fi tentat de cota de 6.50 primită de Real Madrid pentru a pune mâna pe al 14-lea trofeu UCL din istoria clubului. Chiar dacă le-a eliminat pe Juventus și Bayern, Villarreal are o cotă uriașă, 25, pentru câștigarea trofeului.

Real Madrid este ”regina” competiției. Este a treia semifinală din istoria noastră în Liga Campionilor. Am repetat-o ​​pe cea de anul trecut și este un succes pentru noi. Dacă jucăm ca în partea a doua, nu vom avea șanse cu Real Madrid. Vom încerca să jucăm foarte bine”, a spus Pep Guardiola.

Recomandări
  • Villarreal a trecut de Bayern Munchen în sferturile Champions League
  • „Yellow Submarine” merge în orașul celor de la Beatles

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și