Închide meniul

Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0: „Kylian Mbappe e cel mai bun jucător din lume! E un lider”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 10:17

Reclamă
Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0: „Kylian Mbappe e cel mai bun jucător din lume! E un lider

Luis Enrique a dat verdictul după PSG - Dortmund 2-0

Profimedia

Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0. Antrenorul parizienilor a spus că Mbappe este, la momentul actual, cel mai bun jucător din lume şi că e o plăcere să îl aibă în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat un gol în victoria pe care PSG a obţinut-o cu Borussia Dortmund, în prima etapă a Ligii Campionilor. Evoluţia lui Mbappe l-a încântat pe Luis Enrique.

Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0

„Pentru mine, Kylian este cel mai bun fotbalist din lume. Ce mă impresionează foarte mult este calitatea sa umană. Este o plăcere să îl ai în vestiar. E un lider și are mereu zâmbetul pe buze.

Mi-a plăcut aproape tot la acest meci. Intensitatea, viteza și controlul mingii în primele 75 de minute. Este o seară perfectă pentru mine. Ne-am concentrat și am arătat că suntem cei mai buni. Ei nu au puterea de a marca. Sunt o echipă puternică care se apără bine„, a spus Luis Enrique după PSG – Dortmund 2-0.

În derby-ul serii, PSG a reuşit să o învingă pe Borussia Dortmund. Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 49 şi a ajuns la cifre fabuloase în Liga Campionilor. În 52 de partide are 35 de goluri şi 26 de pase decisive! A fost nebunie totală în Lazio – Atletico Madrid după ce portarul gazdelor, Provedel, a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la 35 de goluri marcate pentru PSG în UEFA Champions League şi a egalat recordul lui Thiery Henry la numărul de goluri marcate de un jucător francez pentru o echipă în cea mai tare competiţie intercluburi. Mbappe se află pe locul 2 în acest clasament, la distanţă considerabilă de Karim Benzema. Acesta a reuşit să marcheze 73 de goluri pentru Real Madrid.

Toate rezultatele înregistrate în meciurile de marţi seară, din grupele Champions League

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și