Închide meniul

Luis Enrique, iritat după înfrângerea lui PSG cu Newcastle. Întrebarea care l-a deranjat pe antrenorul parizienilor

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 12:16

Reclamă
Luis Enrique, iritat după înfrângerea lui PSG cu Newcastle. Întrebarea care l-a deranjat pe antrenorul parizienilor

Luis Enrique, iritat după înfrângerea lui PSG

Luis Enrique, în timpul meciului Newcastle - PSG / Profimedia

Luis Enrique a fost iritat după înfrângerea lui PSG cu Newcastle. „Coţofenele” au făcut un meci mare pe teren propriu cu campioana din Ligue 1. Echipa lui Eddie Howe s-a impus cu 4-1 la primul meci pe teren propriu în UEFA Champions League după 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de pe St. James’ Park, Luis Enrique nu a fost supărat pe jucătorii săi şi a fost mai degrabă iritat de întrebările jurnaliştilor.

Luis Enrique, iritat după înfrângerea lui PSG cu Newcastle

Luis Enrique a fost întrebat dacă a fost dezamăgit cu atitudinea jucătorilor săi în meciul de la Newcastle. În ciuda rezultatului, dar mai ales a prestaţiei, antrenorul parizienilor a părut mai mult deranjat de întrebările reporterilor la conferinţa de presă:

„Poate ai văzut un alt meci. Nu a fost nicio problemă cu atitudinea jucătorilor mei. Am avut atitudine pe durata întregului meci. Știam ce trebuie să facem. Rezultatul e corect, dar e prea dur. Sunt mulțumit de ce au făcut jucătorii mei, cu excepția deciziilor luate în ultimii 30 de metri.

În primul rând, eu sunt responsabil. Încă nu am vorbit cu jucătorii. Nu o fac după meci, pentru că sunt multe emoții la mijloc. Prefer să aștept să mă calmez. Îi felicit pe jucătorii de la Newcastle. Au meritat victoria, dar, o repet, rezultatul e prea dur și nu reflectă diferența reală dintre echipe”, a declarat Luis Enrique, citat de gsp.ro.

Reclamă

Luis Enrique, criticat după ultimele rezultate la PSG. Ce au transmis jurnaliștii francezi

După partida din Liga Campionilor, jurnaliștii din Hexagon au venit cu o reacție dură la adresa tehnicianului spaniol de la PSG. Luis Enrique a fost criticat pentru faptul că a ales să joace cu 4 atacanți în partida de pe St. James’ Park, dar și pentru că echipa nu dă randament sub comanda sa.

„Este scandalos să joci cu 4 atacanți pe St. James’s Park și cu doi mijlocași care să nu joace nimic. Cel mai surprinzător lucru este că nu și-a schimbat tactica atunci când echipa avea dificultăți enorme la mijlocul terenului”, au notat jurnaliștii de la lequipe.com.

După meciul pierdut în Liga Campionilor, jurnaliștii publicației menționate anterior i-au oferit nota 3 din 10 lui Luis Enrique., pentru modul în care a alcătuit echipa.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, cei de la leparisien.fr au analizat, ce-i drept într-un mod mult mai dur, prestația celor de la PSG, dar și tactica lui Luis Enrique.

„PSG nu a făcut nimic, nu a reușit nimic și a suferit pe tot parcursul meciului. Chiar și așa, Luis Enrique l-a schimbat pe Ugarte vu Vitinha, chiar dacă ceilalți 3 mijlocași ai echipei au avut prestații bune de la începutul sezonului”, au notat și cei de la Le Parisien.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și