Închide meniul
VIDEO

Manchester City – Inter Milano | Erling Haaland, aproape de o accidentare stupidă înaintea finalei Ligii Campionilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 15:09

Manchester City – Inter Milano | Erling Haaland, aproape de o accidentare stupidă înaintea finalei Ligii Campionilor

Erling Haaland, aproape de o accidentare stupidă

Profimedia

Manchester City – Inter Milano | Erling Haaland a fost aproape de o accidentare stupidă înaintea finalei Ligii Campionilor. Starul norvegian al lui Guardiola s-a împiedicat de două lăzi frigorice, în timpul unui antrenament cu mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emoţii pentru Pep Guardiola înaintea finalei Ligii Campionilor. Golgheterul Erling Haaland a fost aproape de o accidentare stupidă. Acesta s-a împiecat de două lăzi frigorifice şi a căzut. Cei din staff au sărit imediat în ajutorul lui Halland, care a continuat antrenamentul.

Manchester City – Inter Milano Erling Haaland, aproape de o accidentare stupidă înaintea finalei Ligii Campionilor

Haaland a continuat cu o alergare uşoară înainte să revină în ritmul normal al antrenamentului. Pentru Haaland, câştigarea Ligii Campionilor reprezintă marele său vis din copilărie.

Pep și ceilalți din staff fac tot posibilul ca noi să ajungem la cel mai bun nivel. Am învățat deja atât de multe de la Pep și sunt sigur că mai am multe de aflat.

Reclamă

Știam că trebuie să mă adaptez la un antrenor nou, staff nou, colegi și mediu nou, dar simt că m-am integrat foarte bine și mă bucur de fiecare minut.Va fi special. Mereu am visat să joc în finala Champions League și va fi o onoare să fiu pe teren într-un astfel de meci. Dar avem o misiune de făcut.

Am avut un sezon incredibil și trebuie să îl încheiem în cel mai bun mod cu putință. Știu că vom da totul să câștigăm această finală. Va trebuie să fim la cel mai înalt nivel împotriva lui Inter, o echipă foarte bună și suntem nerăbădători să intrăm pe teren.

Știam că voi avea șansa să marchez foarte multe goluri. Când ai atât de mulți jucători valoroși care îți oferă oportunități sau multe spații.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt atât de norocos să am coechipieri care mă ajută să bag mingea în plasă. E atât de multă muncă în afara terenului pentru a marca și când reușesc mă concentrez deja pe următorul”, a declarat Erling Haaland, pentru site-ul celor de la UEFA.

Manchester City luptă pentru tripla istorică

Manchester City are şansa de a realiza o triplă pe care doar rivala Manchester United a reuşit-o (1999), Premier League, Cupa Angliei şi Champions League în acelaşi sezon.

Finala de la Istanbul va fi arbitrată de o brigadă din Polonia, cu Szymon Marciniak la centru şi cu Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz, arbitri asistenţi. Al patrulea oficial a fost desemnat românul Istvan Kovacs. Arbitru video a fost desemnat polonezul Tomasz Kwiatkowski, iar arbitri asistenţi video vor fi polonezul Bartosz Frankowski şi germanul Marco Fritz.

Ce au spus Pep Guardiola şi Simone Inzaghi înainte de Manchester City – Inter Milano

Pep Guardiola: „Am învățat că la acest club trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut această șansă în urmă cu doi ani, nu am reușit. Acum vom da totul. Vom aborda acest meci cum am făcut cu fiecare din acest sezon, sută la sută concentrați, cu nimic de pierdut. Am atins 10 semifinale de Ligă în calitate de antrenor, am jucat trei finale, am câștigat două. Această competiție mi-a oferit mai mult decât mi-aș fi putut imagina”.

Simone Inzaghi: Vorbim despre un meci de fotbal și, cu tot respectul, nu mi-e frică de nimic. Guardiola este cel mai bun antrenor din lume și a marcat o eră. Avem respect pentru ei, dar suntem mândri să jucăm în această finală pe care ne-o doream cu toată puterea noastră.

Va fi ultimul din cele 57 de meciuri în cadrul cărora chiar și cele mai discutate înfrângeri ne-au permis să ajungem unde vom vom fi sâmbătă. Motivațiile? Sunt foarte importante, iar acești băieți care se antrenează au multe.

Cel mai important meci al carierei mele? Da, este. Pentru mine și pentru jucătorii mei: Onana și Dzeko au mai jucat în semifinale, dar nimeni nu a ajuns până în finală. Suntem recompensați pentru eforturile făcute de-a lungul anului”.

Reclamă
Recomandări
  • Manchester City – Inter Milano, finala Ligii Campionilor
  • Erling Haaland a fost aproape de o accidentare stupidă înaintea finalei Ligii Campionilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și