Închide meniul
VIDEO

Manchester City – Real Madrid | Kevin De Bruyne a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a marca! Record istoric pentru „cetăţeni”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2022, 22:38

Manchester City – Real Madrid | Kevin De Bruyne a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a marca! Record istoric pentru „cetăţeni

Real Madrid - Manchester City LIVE TEXT, în semifinalele UEFA Champions League

Profimediaimages

Kevin De Bruyne a scris istorie în Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Mijlocaşul belgian al liderului din Premier League a dat lovitura încă din startul meciului de pe Etihad Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 30 de ani a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a înscrie în derby-ul fabulos din Ligă. Mahrez a reuşit o pasă de geniu şi l-a servit ideal pe De Bruyne, care nu l-a iertat pe Courtois, coechipierul său de la naţională.

Kevin De Bruyne, direct în istoria lui Manchester City după golul marcat cu Real Madrid

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI DE BRUYNE!

A fost cel mai rapid gol înscris vreodată de City în UEFA Champions League. Kevin De Bruyne a „bătut” recordul stabilit de Stones, în 2017, împotriva lui Feyenoord (95 de secunde). A intrat astfel direct în istoria clubului.

Reclamă

Belgianul a fost de neoprit împotriva celei mai titrate echipe din istoria competiţiei stelelor. În minutul 11 a reuşit şi un assist pentru Gabriel Jesus. Brazilianul care tocmai reuşise patru goluri în Manchester City – Watford a profitat de o gafă a fundaşilor Realului şi a înscris cu uşurinţă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI JESUS!

Echipa antrenată de Pep Guardiola a devenit a doua care reuşeşte să marcheze de două ori în primele 11 minute ale unui meci din semifinalele competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

https://twitter.com/OptaJoe/status/1519032764980416513

Istvan Kovacs l-a arbitrat din nou pe Kevin De Bruyne

Istvan Kovacs a fost delegat la super-meciul Manchester City – Real Madrid. Arbitrul român a împărţit dreptatea la un meci al „cetăţenilor” şi în urmă cu trei săptămâni, la victoria obţinută de englezi în faţa lui Atletico Madrid.

În manşa tur a sferturilor de finală, De Bruyne a căzut în careu în minutul 40. Belgianul a protestat vehement, dar Kovacs nu a putut fi înduplecat să acorde penalty. Românul acordase fault în atac, după ce Kevin îl faultase pe Luis Felipe.

În cele din urmă, De Bruyne a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă. A marcat singurul gol al confruntării. Această reuşită s-a dovedit a fi decisivă în calculele calificării. În returul de la Madrid a fost 0-0 şi Manchester City a fost echipa care a rămas în UCL.

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Istvan Kovacs

Adrian Porumboiu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs, înaintea meciului dintre Manchester City şi Real Madrid. Fostul mare arbitru spune că acesta este un moment extraordinar pentru România. Porumboiu mai spune că Istvan Kovacs are şanse uriaşe de a arbitra la Campionatul Mondial din Qatar.

Este cel mai frumos moment pentru arbitrajul românesc. Pentru el, personal, este un moment special. Nu mă surprinde, pentru că a arbitrat bine. Trebuie să fii obiectiv și să recunoști valoarea pe care o are, chiar dacă, acum câțiva ani, mai greșea și îl taxam.

În mod sigur, Hațegan era favorit pentru Campionatul Mondial. Acum, însă, e șansa lui Kovacs, pe care trebuie s-o valorifice la maxim. Va arbitra bine, are și VAR-ul și sunt convins că este un pas hotărâtor pentru Campionatul Mondial din Qatar. În campionatul intern, o să radeți, dar fazele sunt mai greoaie”, a spus Adrian Porumboiu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și