Închide meniul

Marius Şumudică, analiză dură după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Le-au predat o lecţie de fotbal!”

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 10:50

Reclamă
Marius Şumudică, analiză dură după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Le-au predat o lecţie de fotbal!

Marius Şumudică, analiză dură după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Marius Şumudică/ Hepta

Marius Şumudică a făcut o analiză dură, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League. Antrenorul a criticat trei jucători ai campioanei, după eşecul cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Sparta Praga cu scorul de 2-3, şi a ratat calificarea în play-off-ul Champions League. Campioana îşi va continua parcursul în Europa League, unde se va duela cu LASK Linz.

Marius Şumudică, analiză dură după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Marius Şumudică a transmis că Sparta Praga a predat o lecţie de fotbal, în prima repriză a duelului cu FCSB. Acesta consideră că FCSB are nevoie de un mijlocaş mai puternic, fiind de părere că roş-albaştrii au suferit la mijlocul terenului.

De asemenea, Şumudică l-a criticat şi pe Valentin Creţu. Antrenorul a transmis că FCSB nu se putea califica în play-off-ul Champions League avându-i titulari pe Mihai Lixandru şi Adrian Şut.

„Olaru este peste campionatul nostru, dar în afara de el…Dar nu-l ia nimeni din primele 4-5 echipe din Turcia. El se exprimă în cadrul unei echipe care nu-l ajută foarte mult. Nu ai cum să ajungi în Champions League cu mijlocaşii Şut şi Lixandru. Şut e într-un declin total. M-au întrebat cei de la Trabzonspor acum un an de el.

Reclamă
Reclamă 4

Ce se întâmplă la FCSB în repriza a doua…au intrat Edjouma şi Alhassan, jucători de forţă. FCSB nu are forţă la mijlocul terenului. Nu poţi să te baţi să câştigi duelurile. Sparta Praga a predat o lecţie de fotbal, ce a jucat acest danez în prima repriză, 3-4-3. Noi n-am avut şut pe spaţiul porţii în prima repriză.

În a doua, s-au retras la confortul rezultatului. Aveau trei fundaşi centrali care ştiau jocul şi acel vârf care i-a dominat pe Ngezana şi Dawa.

Eu n-am văzut la Şut sau la Lixandru să dea o pasă filtrantă…noi îl omorâm pe Ştefănescu, dar el e izolat în bandă, ce să facă acolo. Mereu făceau 2 contra 1. Creţu e un băiat bun, l-am avut la Chiajna, dar nu poţi să joci la 34-35 de ani. Nu e fundaş de Champions League. Să ajungi în play-off cu Creţu, Şut şi Lixandru…au o limită, nu pot trece peste asta.

Reclamă

Gigi are o meteahnă, ia doar jucători din campionatul intern. Dacă FCSB avea un scouting foarte bun, avea şanse mari să ajungă în play-off. Nu ştiu când mai întâlneşti vreodată aşa un culoar. Gigi greşeşte. Sunt jucători în străinătate foarte buni, dar toată lumea fuge”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor

Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminarii cu scorul de 4-3, la general. Presa din Cehia a titrat, la finalul partidei, „Șah-mat rapid!”, o aluzie la faptul că adversarii roș-albaștrilor au avut un avantaj de 3 goluri la pauza duelului din Ghencea.

Șah-mat rapid!

Sparta menține speranța că poate deschide porțile Ligii Campionilor, după 19 ani de absență. Manșa secundă din turul trei preliminar, disputată pe terenul celor de la FCSB, a fost decisă de trei goluri marcate înainte de pauză.

Jucătorii echipei din Praga și-au făcut intențiile clare încă din prima secundă, demonstrând că nu vor fi la fel de leneși ca în tur. În minutul 13, au scos la rampă cea mai puternică armă – fazele fixe. După ce Birmancevic a transformat penalty-ul, Stadionul Steaua era plin de nervozitate și proteste, care s-au înăsprit după căderea lui Olaru în zona careului Spartei”, a notat publicația sport.cz.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și