Închide meniul

Mircea Lucescu, tot mai aproape de play-off-ul Champions League. Ce a declarat după victoria lui Dinamo Kiev cu Sturm Graz

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 10:15

Mircea Lucescu, tot mai aproape de play-off-ul Champions League. Ce a declarat după victoria lui Dinamo Kiev cu Sturm Graz

Mircea Lucescu a întrerupt seria lui Dinamo Kiev de cinci înfrângeri

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev / Hepta

Mircea Lucescu este aproape de a o califica pe Dinamo Kiev, în play-off-ul Champions League. Campioana Ucrainei a învins-o pe Sturm Graz cu scorul de 1-0, în prima manşă a confruntării din turul trei preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se declară mulţumit, după jocul prestat de echipa sa în duelul cu austriecii de la Sturm Graz. În turul precedent, Dinamo Kiev a eliminat-o dramatic pe Fenerbahce, după un retur încins.

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, tot mai aproape de play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu a analizat jocul prestat de echipa sa, în prima manşă a întâlnirii cu Sturm Graz. Antrenorul român a declarat că Dinamo Kiev a avut parte de un adversar dificil, însă este fericit după rezultatul obţinut.

„Sturm a încercat să ne creeze probleme. Dar am reușit să rezistăm presiunii lor și să jucăm fotbal, controlând mingea. Adversarii s-au apărat foarte bine și strâns, așa că pot spune că meciul a fost greu pentru noi. Cu toate acestea, a fost dificil și pentru Sturm.

Sunt în cel mai bun ritm al jocului, au început deja campionatul și am avut câteva probleme înainte de joc, când Tsygankov a spus că a simțit o durere și a trebuit să-l înlocuiesc urgent în formația de start. În general, cred că am meritat acest gol, pentru că ne-am creat mai multe ocazii.

Reclamă

Fenerbahce și Sturm diferă în stilul lor de joc. Austriecii sunt foarte bine pregătiți fizic, au început puternic meciul. S-au bazat pe presiune și pe pase lungi, dar după 10 minute de joc am înțeles ce se întâmplă pe teren și am putut să ne descurcăm.

După cum am spus, cred că am meritat rezultatul de astăzi. Păcat că nu am putut înscrie al doilea gol. Am avut ocazii pentru asta, dar nu am găsit o soluție pentru a marca la finalul atacurilor avute”, a declarat Mircea Lucescu, după meciul cu Sturm Graz conform sport.ua.

Dinamo Kiev a prestat un joc solid în meciul din turul trei preliminar din Champions League, având numeroase ocazii pentru a-şi majora diferenţa. Oleksandr Karavaev a marcat golul victoriei, în minutul 28.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Dinamo Kiev şi Sturm Graz a avut loc în Polonia, la Lodz. Formaţia lui Mircea Lucescu este nevoită să-şi dispute meciurile de pe teren propriu într-o altă locaţie, ca urmare a războiului din Ucraina.

Mircea Lucescu şi Ianis Hagi au avut ghinion! Pe cine pot întâlni Dinamo Kiev şi Rangers în play-off-ul UEFA Champions League

Mircea Lucescu şi Ianis Hagi au avut ghinion la tragerea la sorţi a play-off-ului UEFA Champions League. Dacă se vor califica în această fază, Dinamo Kiev şi Rangers vor întâlni adversari de top.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a învins Fenerbahce cu 2-1, în manşa secundă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor și s-a calificat în runda a treia. În următoarea fază a competiţiei, echipa marelui antrenor român va da peste austriecii de la Sturm Graz. Dacă va reuşi să îi învingă şi pe aceştia, Dinamo Kiev poate da peste Benfica.

De partea cealaltă, Rangers va evolua în runda a treia împotriva belgienilor de la Union Saint-Gilloise. Dacă va reuşi calificarea, echipa lui Ianis Hagi va întâlni în play-off câştigătoarea meciului Monaco – PSV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și