Închide meniul

Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League! Tatăl secundului lui Pep Guardiola, dat dispărut

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 16:32

Reclamă
Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League! Tatăl secundului lui Pep Guardiola, dat dispărut

Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League

Enzo Maresca, alături de Pep Guardiola/ Profimedia

Au fost momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Inter. Tatăl lui Enzo Maresca, secundul lui Pep Guardiola, a fost dat dispărut, iar autorităţile l-au căutat cu insistenţă, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat prmul trofeu UEFA Champions League din istorie. Unul dintre membrii staff-ului lui Pep Guardiola nu s-a putut însă bucura la maxim de succesul înregistrat de „cetăţeni”.

Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League

Imediat după finala de la Istanbul, secundul lui Pep Guardiola a vrut să sărbătoarească victoria alături de tatăl său, care a venit la stadion pentru a vedea meciul dintre Manchester City şi Inter.

Însă, Enzo Maresca nu l-a putut găsi pe tatăl său, şi astfel a anunţat imediat autorităţile, intrând în panică.

Poliţia din Istanbul l-a căutat pe bărbat chiar în spitalele din oraş, însă fără rezultat. De altfel, şi organizatorii finalei au făcut un anunţ pe stadionul Ataturk, menţionând faptul că tatăl lui Maresca a fost dat dispărut.

Reclamă

În cele din urmă, după mai multe ore de căutări, tatăl lui Maresca a fost găsit, anunţă presa din Italia, şi se pare că se află într-o condiţie fizică bună, astfel că poate sărbători alături de fiul său succesul „cetăţenilor”.

Enzo Maresca este un fost mijlocaş italian, care a câştigat titlul alături de Juventus, în Serie A, cât şi Europa League, alături de Sevilla, în 2007.

Maresca este în staff-ul lui Pep Guardiola, de la Manchester City, din vara anului trecut, iar presa din Scoţia anunţa recent că fostul mijlocaş o poate prelua pe Celtic, în această pauză competiţională.

Reclamă 4 / 0/3

Nebunie în vestiarul lui Manchester City, după câștigarea Ligii Campionilor

A fost nebunie în vestiarul lui Manchester City, după câștigarea Ligii Campionilor. La Istanbul, Rodri a fost eroul, el fiind numit și omul meciului Manchester City – Inter 1-0.

Maestru de ceremonii a fost Jack Grealish, iar în vestiar s-a cântat pe acordurile melodiei Wonder Wall al lui Noel Gallagher sau Freed Form Desire al solistei Gala.

„Rodri’s on fire” au scandat jucătorii, aluzie la marcatorul meciului.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul. Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor.

Pep Guardiola, monumental după ce a câștigat Liga Campionilor

Pep Guardiola a avut o declarație monumentală după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor pentru prima oară în istoria clubului. City a făcut tripla istorică.

Pep a avut un mesaj pentru ”regina” competiției, Real Madrid. Galacticii au 14 trofee adjudecate în istorie, fiind cea mai galonată echipă din istoria competiției.

”Ai grijă, Real Madrid! Suntem la 13 trofee Champions League distanță,, dar venim după voi! Suntem pe drum. Dacă adormiți puțin, vă prindem din urmă”, a spus Guardiola, după meciul cu Inter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și