Închide meniul
VIDEO

Nana Boateng, pregătit înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Toţi suntem gata”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 21:52

Nana Boateng este pregătit de duelul Pyunik – CFR Cluj, din primul tur preliminar de Champions League. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a mărturist că atât el, cât şi colegii săi, vor da 100% pentru a se califica în turul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se pregăteşte de debutul în preliminariile Champions League. Campionii au făcut deplasarea în Armenia luni, urmând ca marţi să joacă partida tur cu Pyunik Erevan. Meciul retur va avea loc o săptămâna mai târziu, la Cluj.

Nana Boateng, pregătit de Pyunik – CFR Cluj

Nana Boateng a mărturist că echipa a avut un cantonament benefic, şi că echipa speră să obţină un rezultat pozitiv la Erevan, marţi seara.

„Cred că ne-am pregătit foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Suntem aici să avem un rezultat bun. Eu ca jucător nu mă focusez pe club, ci pe echipa mea. Totul depinde de noi. Focusul e pe noi mâine. Pot să spun că ştiu cum sunt aceste jocuri. Toţi suntem gata!”, a declarat Nana Boateng, în conferinţa de presă de dinainte de meci.

Dacă va trece de Pyunik, CFR Cluj va da piept în turul doi preliminar de Champions League, cu învingătoarea duelului dintre Tirana şi Dudelange.

Reclamă

CFR Cluj vrea să dea marea lovitură: Nana Boateng, scos la vânzare

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Nana Boateng este curtat de mai mult cluburi. Astfel, CFR Cluj vrea să profite şi cere nu mai puţin de 6 milioane de euro, potrivit fanatik.ro.

Ardelenii au chiar acum o ofertă pe masă de 2.5 milioane de euro, însă Neluţu Varga nici nu vrea să audă. Acesta vrea ca mijlocaşul defensiv să fie cel mai scump transfer din istoria clubului.

Sezonul trecut, Nana Boateng a fost printre jucătorii care au adus un nou titlu în Gruia. Acesta a marcat după doar un minut şi jumătate în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Reuşita a fost cea mai rapidă din înfruntările directe dintre cele două formaţii şi a cântărit decisiv în soarta campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu se teme înainte de Pyunik – CFR Cluj

Antrenorul campioanei din Liga 1 anunţă că CFR Cluj nu poate fi favorită la Erevan. „Fotbalul românesc este un dezastru. Armenia a bătut România„, a fost avertismentul lui Petrescu.

„Vedem, sperăm. Va fi un meci foarte greu. Au venit 10 jucători noi… erau 9 ieri, dar astăzi l-au luat pe al 10-lea. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini. Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză, clar.

Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League”, a declarat Dan Petrescu, înainte de plecarea în Armenia.

Recomandări
  • Nana Boateng, pregătit de Pyunik – CFR Cluj
  • Campionii vor evolua în primul tur preliminar de Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și