Închide meniul

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 18:04

Reclamă
O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB!

Profimedia

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Este vorba despre Lukas Haraslin, care a vorbit deschis despre adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manșă a „dublei” dintre FCSB și Sparta este programată pe data de 6 august și se va juca la Praga. Returul se va disputa la București, pe data de 13 august.

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB!

Înainte de manșa tur a „dublei” din preliminariile UEFA Champions League, Lukas Haraslin a spus că echipa lui Gigi Becali este un „adversar neplăcut”.

Totuși, vedeta de la Sparta Praga este de părere că echipa sa are un avantaj, având în vedere că primul duel se va juca în Cehia.

„Vom întâlni un adversar neplăcut, însă începem cu un meci pe teren propriu, ceea ce poate fi un avantaj pentru noi de această dată. Până acum, cele mai multe dueluri tur au fost în deplasare. Acum, situația s-a răsturnat în favoarea noastră. Cu siguranță vom avea parte de o atmosferă furtunoasă la retur, însă avem deja experiență cu astfel de partide, deci nu va fi nimic nou pentru noi.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să ne concentrăm în primul rând la meciul de acasă, un meci pe care trebuie să îl câștigăm pentru fanii noștri. Cred cu fermitate că vom obține un rezultat bun și la retur. În orice caz, nu ne așteaptă nimic simplu”, a spus Lukas Haraslin, într-un inverviu publicat pe site-ul oficial al clubului.

Cu cine s-ar putea duela FCSB în play-off-ul Champions League

Următoarea adversară a FCSB-ului, din drumul către grupele Champions League, este Sparta Praga, echipă pe care a eliminat-o şi în 2016, din aceeaşi fază a competiţiei. Duelul tur cu campioana din Cehia se va disputa marţi, 6 august şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dacă va reuşi să treacă de Sparta Praga, atunci FCSB ar putea da peste un adversar de top. Dinamo Zagreb, Steaua Roşie Belgrad şi Young Boys Berna sunt echipe direct calificate în această fază a preliminariilor şi pot ieşi în calea campioanei României.

Reclamă

Totodată, FCSB s-ar putea duela, pentru un loc în grupa Champions League, şi cu PAOK. Formaţia lui Răzvan Lucescu s-a calificat şi ea în turul trei preliminar, acolo unde se va duela cu Malmo, campioana Suediei.

FCSB îşi va afla posibila adversară din play-off-ul Champions League pe 5 august, atunci când este programată tragerea la sorţi. Campioana nu va fi cap de serie la această tragere.

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Champions League:

  • Dinamo Zagreb
  • Steaua Roşie Belgrad
  • Young Boys Berna
  • PAOK (se va duela cu Malmo, pentru calificarea în play-off)
  • Ferencvaros (se va duela cu Midtjylland, pentru calificarea în play-off)

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:02

Neman Gordno – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 0-0 Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

21:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

20:23

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Ce i-a putut transmite lui Adrian Rădulescu acum 8 ani!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și