Închide meniul

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 14:30

Reclamă
PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League

PAOK - Malmo, LIVE SCORE

Răzvan Lucescu, în timpul meciului Malmo - PAOK/ Profimedia

PAOK – Malmo, duelul retur din turul trei preliminar din Champions League, va fi în format live score, pe AS.ro, de la ora 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu ţinteşte calificarea în play-off-ul Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida tur, disputată în Suedia, Malmo şi PAOK au remizat, scor 2-2. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori, reuşind să egaleze de fiecare dată.

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30

În cazul în care FCSB se va califica în play-off-ul Champions League, campioana se va duela pentru un loc în grupa competiţiei cu învingătoarea dublei PAOK – Malmo.

FCSB se confruntă cu Sparta Praga, în Ghencea, pentru a se califica în play-off-ul celei mai tari competiţii europene inter-cluburi. Partida se va disputa azi, de la 21:30, live text, pe AS.ro.

PAOK a eliminat-o pe Borac Banja Luka, în turul secund preliminar. Campioana Greciei s-a impus cu scorul de 5-2, la general.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, Malmo a trecut de Klaksvik, pentru a se califica în turul trei preliminar din Champions League. Campioana Suediei s-a impus cu 6-4, la general.

După returul cu Malmo, PAOK va debuta în noul sezon din campionatul Greciei, campionat care se vede live în AntenaPLAY. În prima etapă a noii stagiuni, echipa lui Răzvan Lucescu se va duela cu Panserraikos, sâmbătă, de la ora 20:00.

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic. PAOK va juca în manşa secundă a turului 3 preliminar UEFA Champions League pe teren propriu contra suedezilor de la Malmo.

Reclamă

Meciul tur din Suedia s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Răzvan Lucescu are mare încredere în echipa sa înaintea returului, mai ales că PAOK va avea parte de susţinerea fanilor, chiar dacă Malmo este o echipă experimentată în cupele europene:

Va fi un meci diferit, un alt mediu. Vom avea parte de susţinerea fanilor noştri. Malmo e o echipă cu experienţă în Europa, cu experienţă în meciurile din deplasare. Va fi importantă susţinerea fanilor pentru noi. Primul meci a fost dificil pentru ambele echipe.

Am petrecut o săptămână pentru a ne pregăti şi pentru a consolida încrederea pe care o avem din ultimele trei meciuri bune din Europa. Avem o mentalitate de învingători, o mentalitate a unei echipe care nu renunţă niciodată”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:42

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

14:51

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

14:37

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

13:42

„Decizia va murdări pentru totdeauna Jocurile Olimpice” Medalia Anei Bărbosu, cerută înapoi de un membru al Congresului SUA

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”
Citește și