Închide meniul

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 8:15

Reclamă
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Tehnicianul campioanei din Anglia a vorbit la superlativ despre rivalii din „dubla” pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele meciuri ale lunii, din faza sferturilor, Arsenal și Bayern au remizat, scor 2-2, în timp ce la Real Madrid – Manchester United a fost o adevărată nebunie. Scorul final a fost de 3-3, după mai multe reușite spectaculoase. Partidele au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3

Tehnicianul de la Manchester City este de părere că echipa sa a făcut un rezultat mare, având în vedere că nu a pierdut în manșa tur de pe Bernabeu.

Totuși, Guardiola a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că jucătorii de la Real Madrid nu renunță niciodată în UEFA Champions League și că aceștia au capacitatea de a reveni în meciuri.

Totodată, spanionul a dat asigurări că și Manchester City are jucători capabili să facă meciuri mari. Practic, Pep a dat de înțeles că nicio echipă nu este favorită în manșa retur.

Reclamă

Nu în ultimul rând, acesta a dezvăluit și ce le-a transmis jucătorilor, în vestiar, la pauza partidei.

„Cred că spectatorii s-au distrat cel mai mult. Mi se pare normal să se întâmple asta, atunci când vezi un meci cu șase goluri.

Cât despre meci, am impresia că este imposibil să controlezi tranzițiile de joc ale lui Real Madrid. Am pierdut de foarte multe ori mingea. În această competiție, Real știe că jocul nu se termină niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că nu am pierdut și că am reușit să înscriem două goluri frumoase (n.r. se referă la golurile marcate de Foden și Gvardiol).

La pauză le-am transmis jucătorilor că au mai rămas 45 de minute din acest meci și înca 90 de minute pe ‘Etihad’ și că dacă nu atacăm în mod organizat nu avem nicio șansă să scoatem un rezultat bun.

(n.r. Dacă crede în ‘remontada’ madrilenilor în retur) Așa cum și ei au capacitatea de a reveni în meciuri și de a prelua conducerea pe tabelă, așa de bine putem și noi să o facem. Am jucători capabili să facă asta”, a spus Pep Guardiola, citat de marca.com.

Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol

După ce Real Madrid a preluat conducerea în minutul 14, „cetăţenii” au tot căutat golul care să îi readucă în meci. După mai multe tentative de la începutul reprizei secunde, Phil Foden a marcat, aşa cum a obişnuit, o minunăţie de gol. Englezul a înscris în minutul 66, cu un şut de la marginea careului.

În minutul 71, Manchester City a preluat conducerea, după ce Josko Gvardiol a marcat un alt gol superb. Croatul a trimis şi el o rachetă din afara careului, iar execuţia sa l-a făcut pe Guardiola să explodeze de bucurie.

Bucuria cetăţenilor nu a durat însă prea mult. Real Madrid a restabilit egalitatea în minutul 79, atunci când Valverde a înscris şi el cu o altă execuţie fabuloasă, din centrarea lui Vinicius.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și