Închide meniul

Pepe a intrat direct în istoria Ligii Campionilor, la 40 de ani! „Ce o mânca băiatul ăsta?”

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 10:07

Reclamă
Pepe a intrat direct în istoria Ligii Campionilor, la 40 de ani! „Ce o mânca băiatul ăsta?

Pepe a intrat direct în istoria Ligii Campionilor, la 40 de ani

Pepe, în tricoul lui FC Porto - Profimedia Images

Pepe a intrat direct în istoria Ligii Campionilor, la 40 de ani. Pepe a marcat în victoria lui Porto, cu scorul de 2-0, în faţa lui Antwerp, în grupa H a Ligii Campionilor, şi a devenit, la 40 de ani şi 254 de zile, cel mai în vârstă marcator din istoria competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următorul în clasamentul celor mai în vârstă jucători care au marcat în Liga Campionilor este Francesco Totti, care a înscris pentru AS Roma la un mec icu ŢSKA Moscova din 25 noiembrie 2014, când avea 38 de ani şi 59 de zile.

Pepe a intrat direct în istoria Ligii Campionilor, la 40 de ani

„Oricine ajunge la vârsta asta și joacă în continuare la un anumit nivel, la un club ca Porto, o face doar datorită muncii și sacrificiilor făcute.

Știu că nu mai am mult până la finalul carierei, dar voi face tot ce pot pentru a onora acest sport în continuare”, a spus Pepe după ce a devenit cel mai vârstnic marcator din UEFA Champions League.

Pentru Pepe, golul de marţi este primul în LC după noiembrie 2012, când avea 29 de ani. Portughezul a devenit marţi şi cel mai în vârstă jucător de câmp care evoluează într-un meci din LC.

Reclamă

Pepe, 26 de trofee în carieră, joacă excusiv în AntenaPLAY

Gabi Balint şi Ilie Dumitrescu au fost şi ei uimiţi de forma arătat de fundaşul de aproape 41 de ani. „Eu eram deja lăsat de 10 ani”, a spus Balint. „Și eu la fel. Ce mănâncă băiatul ăsta?!”, a completat fostul mare atacant al României, citat de digisport.ro.

Pepe a ajuns la 40 de ani, dar încă joacă la un nivel înalt, exclusiv în AntenaPLAY, în Liga Portugal. Campion European alături de Cristiano Ronaldo, în 2016, Pepe se poate lăuda cu alte 26 de trofee, între care trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și