Închide meniul

Preşedintele UEFA, poziţie clară legată de cluburile din Arabia Saudită în Champions League: „Pe noi nu ne-a întrebat nimeni”

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 17:47

Reclamă
Preşedintele UEFA, poziţie clară legată de cluburile din Arabia Saudită în Champions League: „Pe noi nu ne-a întrebat nimeni

Preşedintele UEFA, poziţie clară legată de cluburile din Arabia Saudită în Champions League

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA / Profimedia

Preşedintele UEFA, poziţie clară legată de cluburile din Arabia Saudită în Champions League. După o perioadă de mercato extrem de interesantă, în care mai mulţi jucători de top s-au transferat la formaţii din Arabia Saudită, au apărut mai multe informaţii legate de posibilitatea ca echipele din această ţară să participe în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Roberto Firmino sau N’Golo Kante sunt câteva dintre numele care au semnat cu echipe din Arabia Saudită şi care nu vor mai evolua în competiţia organizată de UEFA.

Preşedintele UEFA, poziţie clară legată de cluburile din Arabia Saudită în Champions League: „Pe noi nu ne-a întrebat nimeni”

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a vorbit în premieră despre zvonurile legate de participarea echipelor din Arabia Saudită în Champions League. Răspunsul preşedintelui a fost clar, spunând că numai echipele din Europa pot participa în competiţiile europene:

„Media a vorbit foarte mult despre acest subiect şi pe noi nu ne-a întrebat nimeni. Doar cluburile din Europa pot participa în Champions League, Europa League şi Europa Conference League”, a declarat Aleksander Ceferin, potrivit sport.es.

De asemenea, Ceferin nu se teme de valul de plecări din Europa din această vară. Preşedintele UEFA a dat ca exemplu China, o altă ţară care a încercat în urmă cu câţiva să aducă mai mulţi jucători de top pe final de carieră:

Reclamă

„Nu e un pericol. Am văzut o abordare similară cu China, ţară care a cumpărat mai mulţi jucători pe final de carieră şi care le-a oferit mulţi bani. Nu e un lucru corect, ei ar trebui pregătească mai bine jucătorii şi antrenorii, dar asta nu este problema mea”, a mai spus Ceferin.

Se cunosc toate echipele calificate în grupele UEFA Champions League! Cum arată urnele şi când va avea loc tragerea la sorţi

Cele 32 de echipe calificate în faza grupelor vor fi împărţite în patru urne. Prima urnă va fi formată din câştigătoarea trofeului din sezonul trecut (Manchester City), câştigătoarea Europa League din sezonul trecut (Sevilla) şi alte şase campioane. Urnele 2, 3 şi 4 se vor stabili în funcţie de coeficient.

Finala UEFA Champions League va avea loc pe 1 iunie 2024, pe stadionul Wembley. Legendarul stadion din Londra a găzduit până acum finale europene, fiind pe primul loc în acest top. Stadionul Wembley a organizat ultima oară finala UEFA Champions League în 2013, atunci când Bayern Munchen s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Borussia Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și