Închide meniul

Probleme pentru Real Madrid, înaintea confruntării de gală Liverpool! Trei titulari sunt sub semnul întrebării pentru partida de pe Anfield

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 13:59

Reclamă
Probleme pentru Real Madrid, înaintea confruntării de gală Liverpool! Trei titulari sunt sub semnul întrebării pentru partida de pe Anfield

Probleme de lot la Real Madrid, înaintea confruntării cu Liverpool

Jucătorii de la Real Madrid, în timpul unui meci/ Profimedia

Real Madrid se confruntă cu probleme de lot, înaintea confruntării de gală cu Liverpool, din partida tur a optimilor Champions League. Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe trei jucători importanți, acești nefiind refăcuți complet după problemele medicale cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Este vorba de golgheterul Karim Benzema, Toni Kroos și Aurelien Tchouameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool și Real Madrid se vor duela marți, în reeditarea finalei din sezonul trecut din Champions League. Meciul se va desfășura de la ora 22:00, și va fi în format live text, pe AS.ro!

Probleme pentru Real Madrid, înaintea confruntării cu Liverpool

Karim Benzema ar putea fi marele absent pentru confruntarea de pe Anfield. Atacantul „galacticilor” s-a antrenat separata duminică, cu două zile înaintea meciului de pe Anfield. Cu toate acestea, presa din Spania anunță că starul francez va face totuși deplasarea în Anglia, însă rămâne de văzut dacă va evolua contra trupei lui Jurgen Klopp.

Benzema s-a accidentat în partida din urmă cu două runde din Spania, contra lui Elche. În meciul din ultima etapă, contra celor de la Osasuna, Ancelotti a ales să nu se bazeze pe serviciile acestuia, menajându-l pentru duelul cu Liverpool.

Toni Kroos este un alt absent din trupa lui Carlo Ancelotti pentru partida de marți. Mijlocașul german încă se recuperează, după ce a suferit o grastroenterită, și a pierdut câteva kilograme din cauza aceasta.

Reclamă

Pe de altă parte, și Aurelien Tchouameni este incert pentru duelul din Champions League. Mijlocașul francez a acuzat faptul că este răcit, și a lipsit de la antrenamentele „galacticilor”.

În locul lui Karim Benzema, Carlo Ancelotti ar putea miza pe Rodrygo, în timp ce pe pozițiile lui Toni Kroos și AUrelien Tchouameni, managerul italian i-ar putea introduce pe Eduardo Camavinga și Dani Ceballos.

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial. Centralul din Carei va conduce meciul tur din optimile UEFA Champions League, de pe Anfield Road.

Reclamă 4 / 0/3

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Kovacs va merge pe Anfield după semifinala arbitrată la Mondialul Cluburilor. „Centralul” din Carei a avut parte de un meci dificil, iar deciziile sale au stârnit controverse în rândurile brazilienilor de la Flamengo.

Presa din Spania a reacționat imediat, după aflarea veștii că Istvan Kovacs va arbitra partida de pe Anfield. Jurnaliștii spanioli au evidențiat faptul că centralul din Carei nu se află la prima delegare la un meci al lui Real Madrid. În sezonul trecut a condus semifinala nebună cu Manchester City, pierdut de madrileni 3-4 pe Etihad Stadium. Atunci, românul a avut o prestație aplaudată de toată lumea fotbalului.

„Istvan Kovacs va fi responsabil de fluierul meciului Liverpool – Real Madrid, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Pentru român este a doua oară când îi va arbitra pe madrileni în această competiție, după meciul cu Manchester City din semifinale, din sezonul trecut, pierdut 3-4 de echipa lui Ancelotti„, a scris ok.diario.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și