Închide meniul

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 16:46

Reclamă
Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Răzvan Lucescu / Profimedia

Răzvan Lucescu a transmis un mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Tehnicianul echipei din Grecia nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenorului român s-a calificat în turul 3 preliminar după ce a învins-o, în dublă manșă, pe Borac Banja Luka, cu scorul general de 4-2. În faza următoare, PAOK se va duela cu Malmo și speră să ajungă în fazele eliminatorii. Echipa lui Răzvan Lucescu este campioana en-titre din Grecia, campionat care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

După ce echipa sa a trecut mai departe în competiție, Răzvan Lucescu a transmis că jucătorii săi trebuie să se refacă până la duelul cu Malmo.

Totodată, antrenorul lui PAOK a dat de înțeles faptul că „dubla” din turul 3 preliminar nu va fi una ușoară și că elevii săi trebuie să dea totul, pentru a obține calificarea în play-off.

„Singurul lucru care contează este calificarea. Toate detaliile fac diferența în această perioadă. Această serie de jocuri ne-a arătat că avem o mentalitate diferită de la o săptămână la alta. Cel mai important e că ne-am asigurat prezența în grupele unei competiții europene. Am arătat că avem încredere în noi.

Reclamă
Reclamă 4

Mai avem timp să ne pregătim pentru meciul de săptămână viitoare. Trebuie să refacem echipa. Unii nu au participat de la începutul perioadei de pregătire, dar important e că cei care au jucat sunt într-o dispoziție grozavă.

Nu am spus niciodată că există un meci greu sau ușor. Vom avea în față echipa campioană din acea țară, trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Programul celui de-al treilea tur preliminar

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

18:03

Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024 (19:15). Simone Biles, marea favorită

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și