Închide meniul

Reacția categorică a lui Pep Guardiola, după Leipzig – Manchester City 1-1: „Nu suntem capabili să câștigăm cu 4-0!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 8:22

Reclamă
Reacția categorică a lui Pep Guardiola, după Leipzig – Manchester City 1-1: Nu suntem capabili să câștigăm cu 4-0!”

Pep Gurdiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a avut o reacție categorică, după ce Manchester City a remizat pe terenul celor de la Leipzig, scor 1-1. Managerul „cetățenilor” nu și-a menajat jucătorii, și susține că au prestat un joc modest în cea de-a doua repriză. Echipa calificată se va decide în manșa retur a optimilor, care se va disputa peste trei săptămâni, în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leipzig și Manchester City au remizat în partida tur din optimile UEFA Champions League. Ryad Mahrez a deschis scorul, iar ulterior Gvardiol a reușit să egaleze și să stabilească scorul final.

Reacția categorică a lui Pep Guardiola, după Leipzig – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a analizat jocul prestat de echipa sa și s-a declarat fericit de rezultatul obținut. Totodată, managerul englezilor a mărturisit că UEFA Champions League este o competiție în care multe echipe de top sunt eliminate.

Mai mult decât atât, Guardiola a declarat că echipa sa nu și-a putut confirma statutul de favorită, mărturisind că nu a fost capabilă să obțină o victorie la scor.

„Nu am făcut niciun pas înainte în repriza secundă. Au venit și mai sus. Ne-am revenit după gol și am jucat ultimele 20 de minute bune. Am avut ocazii bune în ambele reprize. Este un rezultat bun.

Reclamă

Sunt fericit pentru tot jocul, nu doar pentru prima repriză. Este o competiție în care sunt scoase multe echipe importante.

Dacă oamenii se așteaptă să venim aici și să câștigăm cu 4-0, îmi pare rău. Nu suntem capabili să facem asta”, conform btsport.ro.

Fostul antrenor al lui Erling Haaland, dezvăluiri de senzaţie despre atacantul lui Manchester City

Fostul antrenor al lui Erling Haaland a făcut dezvăluiri de senzaţie despre atacantul care bate toate recordurile a Manchester City, în acest sezon. Marco Rose, tehnicianul lui Laipzig, susţine că fizionomia norvegianului este diferită faţă de a altor jucători, comparându-l pe acesta personajul de film, Thor.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, tehnicianul german a dezvăluit că Haaland s-a integrat perfect în trupa lui Pep Guardiola, şi susţine că norvegianul este „înnebunit” să marcheze, de fiecare dată când are ocazia.

Corpul lui e diferit, te uiți la el și arată ca Thor. Dar după vreo două luni la Salzburg, se vedea calitatea lui. Îmi amintesc că, după ce a înscris pentru noi, ne-a lăsat pentru a merge la Cupa Mondială U20 și a marcat 9 goluri.

Așa că a fost un debut bun pentru el, iar acum este un jucător de clasă mondială, care joacă pentru una dintre cele mai bune echipe din lume. Cred că mentalitatea sa este astfel încât, atunci când vede poarta, devine înnebunit să înscrie.

Muncește mult pentru echipă și și-a îmbunătățit mult jocul la partea tehnică și la deplasare. Eu am mare încredere în echipa mea. Noi vrem să concurăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume, să vedem și să căutăm oportunități. Vrem să fim curajoși și vrem să rezolvăm toate problemele și sarcinile”, a declarat Marco Rose, la conferinţa de presă premergătoarea duelului dintre Luipzig şi Manchester City, citat de goal.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și