Închide meniul

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid: „Nu voi gândi prea mult!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 19:50

Reclamă
Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc dintre Manchester City şi Real Madrid: „Nu voi gândi prea mult!

Pep Guardiola, mesaj clar înainte de finala UEFA Champions League

Pep Guardiola, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Managerul „cetăţenilor” susţine că nu „va gândi mult” tactica meciului cu „galacticii”, deşi este conştient de miza imensă a confruntării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Real Madrid se duelează pentru un loc în finala UEFA Champions League. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida retur va avea loc miercuri, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, cunoscut pentru inspiraţiile sale tactice care s-au întors uneori împotriva lui în meciurile mari, a promis ă „nu va gândi prea mult” înaintea partidei de miercuri cu Real Madrid.

„Veţi vedea mâine, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va… Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor”, a spus Guardiola.

„Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (…) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani”, a spus tehnicianul spaniol, conform agerpres.ro.

Reclamă

El a opinat că moştenirea sa nu depinde de câştigarea Ligii Campionilor cu City.

Moştenirea mea este deja excepţională, cu adevărat. Dar nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului de mâine datorită competiţiei, a adversarului nostru, din multe motive. Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală”, a spus Guardiola.

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la Manchester City – Real Madrid

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la Manchester City – Real Madrid, meci ce contează pentru returul semifinalelor Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Polonezul Szymon Marciniak va arbitra meciul dintre Manchester City şi Real Madrid, programat miercuri, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, în timp ce românul Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial la partida de pe Etihad Stadium, transmite EFE, citat de agerpres.ro.

Va fi al şaptelea meci arbitrat de Marciniak în acest sezon în Champions League, după Atletico Madrid – FC Porto (2-1), FC Barcelona – Inter Milano (3-3), Dinamo Zagreb – AC Milan (0-4), Olympique Marseille – Tottenham (1-2), FC Porto – Inter Milano (0-0), Napoli – AC Milan (1-1).

Arbitri asistenţi la meciul de miercuri (ora 22:00) vor fi Pawel Sokolnicki şi Tomasz Listkiewic, în timp ce responsabili arbitrajului video (VAR) vor fi tot polonezi, Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski. În tur, scorul a fost egal, 1-1, pe ”Santiago Bernabeu”.

Cealaltă semifinală, care va opune marţi echipele Inter Milano şi AC Milan, pe ”San Siro” (22:00), va fi arbitrată de o brigadă din Franţa, cu Clement Turpin la centru. Arbitri asistenţi vor fi Nicolas Danos şi Benjamin Pages, iar al patrulea oficial a fost desemnat Stephanie Frappart. Arbitru video va fi Jerome Brisard, iar arbitru asistent video Benoît Millot.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și