Închide meniul

Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio – Atletico Madrid 1-1

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2023, 9:10

Reclamă
Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio – Atletico Madrid 1-1

Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio - Atletico Madrid 1-1

Ivan Provedel îl învinge pe Jan Oblak cu o lovitură perfectă de cap / Profimedia Images

Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio – Atletico Madrid 1-1 nu a întârziat să apară. Portarul de 29 de ani l-a învins pe Oblak cu o perfectă lovitură de cap și a înscris al doilea gol al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era minutul 90+5 al partidei de pe Olimpico, atunci când lazialii au recurs la gestul disperat de a-l trimite pe Provedel în careul madrilenilor. Acesta a atacat colțul lung al porții lui Oblak, acolo unde a intuit că va centra Luis Alberto.

Reacția portarului Ivan Provedel după golul marcat în prelungirile partidei Lazio – Atletico Madrid 1-1

”Mi-era foarte dificil să aud ceva de pe bancă, nu puteam să îi întreb dacă pot urca în careu sau nu. Ultima oară când am înțeles ce spun era penultimul minut, așa că mi-am dat seama că mai erau 30 de secunde.

Nu știu dacă am realizat ce s-a întâmplat. Fotbalul este rapid, atât în sensul pozitiv, cât și în cel negativ. Acum avem încă un meci în Serie A, unde nu am început prea bine și trebuie să ne revenim.

Aș putea să glumesc și să spun că l-am studiat pe Ciro Immobile. De obicei, Luis Alberto trimite la colțul lung. Mi s-a părut că e singura zonă liberă și am mers acolo”, a spus Provedel, citat de Football Italia.

Reclamă

Portarul Ivan Provedel, eroul serii din Champions League

Madrilenii erau pe punctul de a pleca victorioşi de pe terenul lui Lazio, dar au primit o lovitură incredibilă chiar la ultima fază. Pablo Barrios reuşise să deschidă scorul în minutul 29 şi meciul spre îndrepta spre o victorie a lui Atletico.

În minutul 90+5, Lazio a primit un corner, iar Provedel a cerut acceptul de a urca în careul advers. Sarri i-a permis şi decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Chiar dacă fundaşii lui Atletico au reuşit să respingă în primă instanţă, mingea a ajuns din nou la Luis Alberto.

Acesta a mai centrat o dată, iar Provedel s-a strecurat printre fundaşii lui Simeone şi a înscris cu o lovitură perfectă de cap. A fost un gol de atacant autentic reuşit de italian. Acesta mai avea un singur gol marcat în carieră, în 2020, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Juve Stabia.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul portar care reuşise să marcheze în Liga Campionilor a fost Vincent Enyeama, în 2010, din penalty. Din acţiune îşi trecea numele pe tabelă Sinan Bolat, în 2009.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și