Închide meniul
Foto

Real Madrid – Manchester City 1-1. Duel stelar nedecis în tur. Vinicius şi Kevin De Bruyne au marcat goluri spectaculoase!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 23:45

Real Madrid – Manchester City 1-1. Duel stelar nedecis în tur. Vinicius şi Kevin De Bruyne au marcat goluri spectaculoase!

Real Madrid - Manchester City 1-1

Vinicius a deschis scorul în Real Madrid - Manchester City / Profimedia Images

Real Madrid – Manchester City, duelul din semifinalele UEFA Champions League, a fost transmis în format live text, pe AS.ro. „Dubla” este reeditarea penultimului act din sezonul trecut, atunci când „galacticii” obţineau calificarea dramatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid este deţinătoarea trofeului şi vrea să obţină un nou succes şi în această ediţie. De cealaltă parte, Pep Guardiola vrea să îi aducă lui Manchester City primul trofeu de UEFA Champions League din istorie.

Real Madrid – Manchester City 1-1

Min. 90+3: Meciul se încheie! Real Madrid – Manchester City se termină 1-1!

Min. 89: Ocazie mare pentru Real Madrid! Ederson a respins un şut violent al lui Tchouameni!

Min. 86: Lovitură liberă de la marginea careului pentru Real Madrid. Modric a centrat, dar balonul trimis de el nu l-a găsit pe niciun coechipier al lui.

Reclamă

Min. 77: Benzema a reluat cu capul spre poartă, Ederson a respins.

Min. 67: Real Madrid – Manchester City 1-1! Kevin De Bruyne a egalat cu un şut superb, în forţă, chiar lângă bară!

Min. 52: Ocazie mare pentru Manchester City! De Bruyne a scăpat singur cu Thibaut Courtois, dar şutul său a fost parat extraordinar de portarul lui Real!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 50: Ocazie mare pentru Real Madrid! Benzema a şutat în forţă din careul, balonul a fost deviat şi s-a dus peste poartă!

Min. 46: A început repriza secundă!

Pauză!

Min. 36: Real Madrid – Manchester City 1-0! Vinicius a deschis scorul cu un şut de senzaţie de la marginea careului!

Min. 25: Ruben Dias şi-a salvat echipa! Vinicius Jr pasase decisiv pentru Benzema, dar fundaşul lui City a blocat in-extremis!

Min. 17: Pasă periculoasă pentru Benzema, care se demarcase, dar Ederson a reuşit să iasă şi să prindă balonul.

Min. 15: Haaland a tras pe poarta lui Courtois, dar portarul madrilenilor a prins cu siguranţă.

Reclamă

Min. 14: Rodri a tras de la marginea careului, Courtois a respins în corner.

Min. 1: A început partida!

Update: Coregrafie de senzaţie pregătită de fanii madrileni!

Coregrafie de senzaţie pregătită de fanii madrileni / captura digisport.ro
Coregrafie de senzaţie pregătită de fanii madrileni / captura digisport.ro

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior

Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Mariano Diaz

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Ruben Dias, Akanji – De Bruyne, Gundogan, Rodri – Bernardo Silva, Haaland, Grealish

Rezerve: Ortega, Carson, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis

Real Madrid – Manchester City, LIVE TEXT, 22:00

Real Madrid are un moral bun înaintea confruntării cu Manchester City. Madrilenii au câştigat Cupa Regelui în week-end, după o finală câştigată cu Osasuna, scor 2-1.

De cealaltă parte, Manchester City traversează o formă de vis, fiind fără înfrângere de 20 de meciuri, în toate competiţiile. Ultima dată când „cetăţenii” lui Pep Guardiola au pierdut a fost la începutul lunii februarie, cu Tottenham.

În sezonul trecut, Real Madrid şi Manchester City s-au duelat tot în semifinalele UEFA Champions League. „Cetăţenii” au câştigat manşa tur, din Anglia, cu scorul de 4-3, în timp ce returul a fost câştigat de madrileni.

„Los Blancos” s-au impus cu scorul de 3-1. Rodrygo a reuşit o „dublă” în minutele 90, respectiv 90+1, şi a reuşit să trimită astfel meciul în prelungiri. Acolo, Karim Benzema a făcut diferenţa şi a punctat în minutul 95.

Real Madrid avea să câştige şi finala UEFA Champions League. „Galacticii” au învins-o pe Liverpool cu 1-0, graţie golului marcat de Vinicius Jr.

Echipele probabile:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Dias, Akanji – Rodri, De Bruyne, Gundogan – Silva, Grealish, Haaland

Antrenor: Pep Guardiola

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid – Manchester City

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înaintea confruntării stelare dintre Real Madrid şi Manchester City, nu a întârziat să apară. Antrenorul italian a oferit declaraţii despre Erling Haaland, golgheterul „cetăţenilor”, despre care susţine că este un jucător extrem de periculos, pe care speră ca „galacticii” să-l „anihileze”.

„Evident că Haaland este un jucător foarte periculos care arată o calitate impresionantă pentru a marca goluri, este un pericol, dar a vorbi doar despre el înseamnă a nu vorbi despre o echipă completă, care joacă un fotbal foarte bun, atacă şi se apără bine cu multe idei. Nu propunem un meci care să-l oprească pe Haaland, ci mai degrabă o echipă care pare de neoprit’, a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă, citată de agerpres.ro.

În ciuda potenţialului lui City, Ancelotti prezice „un joc meci echilibrat şi competitiv”, în care Real Madrid are „opţiuni pentru a câştiga” fără a fi obsedată de potenţialul lui Haaland. „Nu ne gândim să oprim un jucător, vrem să oprim o echipă foarte periculoasă cu mingea. Aspectul defensiv este foarte important, dar fără să ne concentrăm doar pe un jucător, mai sunt mulţi alţii periculoşi”, a subliniat el.

Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid – Manchester City

Pep Guardiola a transmis un mesaj clar despre Erling Haaland, înaintea confruntării dintre Real Madrid şi Manchester City. Managerul campioanei din Premier League susţine că va „profita” de prezenţa atacantului norvegian pe teren, în confruntarea de pe Santiago Bernabeu.

Vrem să câștigăm Liga Campionilor, dar și anul trecut și acum șapte ani. Vrem asta. Anul trecut a fost sfârșitul lumii și iată-ne din nou.

Anul trecut eram deja pregătiți (n.r. pentru finală). Suntem aceiași antrenori, aproape aceiași fotbaliști… Singura diferență este că meciul retur este acasă. Totul se va decide la Manchester.

Stilul este stabilit de jucători. Dacă îl avem pe Haaland, cum să nu profităm de el? Îmi place cum joacă echipa, mi-a plăcut dintotdeauna.

Împotriva echipelor care au presiune mare, putem folosi mingea lungă pe Haaland. Într-o zi vom ajunge în finală și o vom câștiga”, a declarat Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și