Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid – Manchester City: „Cum să nu profităm de el?”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 10:23

Reclamă
Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid – Manchester City: „Cum să nu profităm de el?

Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid - Manchester City

Pep Guardiola şi Erling Haaland / Profimediaimages

Pep Guardiola a transmis un mesaj clar despre Erling Haaland, înaintea confruntării dintre Real Madrid şi Manchester City. Managerul campioanei din Premier League susţine că va „profita” de prezenţa atacantului norvegian pe teren, în confruntarea de pe Santiago Bernabeu. De asemenea, catalanul a mai spus că îşi doreşte să triumfe în UFEA Champions League, şi pentru asta, le-a pus gând rău „galacticilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinalele UEFA Champions League. Partida tur va avea loc în această seară, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid – Manchester City

Pep Guardiola a prefaţat duelul dintre Real Madrid şi Manchester City, şi a dezvăluit că îşi doreşte victoria. Managerul „cetăţenilor” a amintit şi de „dubla” din sezonul trecut, la finalul căreia echipa sa era eliminată dramatic de „galactici”.

În privinţa meciurilor din stagiunea precedentă, Guardiola susţine că singurul lucru care s-a schimbat este faptul că returul se va juca în Anglia.

Managerul catalan a vorbit şi despre Erling Haaland, care reprezintă principala armă a „cetăţenilor”.

Reclamă

„Vrem să câștigăm Liga Campionilor, dar și anul trecut și acum șapte ani. Vrem asta. Anul trecut a fost sfârșitul lumii și iată-ne din nou.

Ceea ce nu vreau este să fiu în finală după un an și apoi să cad în groapă. A fi stabil este cel mai important lucru ca club, cum ar fi Real Madrid. Este acolo de fiecare dată.

Anul trecut eram deja pregătiți (n.r. pentru finală). Suntem aceiași antrenori, aproape aceiași fotbaliști… Singura diferență este că meciul retur este acasă. Totul se va decide la Manchester.

Reclamă 4 / 0/3

Stilul este stabilit de jucători. Dacă îl avem pe Haaland, cum să nu profităm de el? Îmi place cum joacă echipa, mi-a plăcut dintotdeauna.

Împotriva echipelor care au presiune mare, putem folosi mingea lungă pe Haaland. Într-o zi vom ajunge în finală și o vom câștiga”, a declarat Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă.

Pep Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland după ultimul meci

Pep Guardiola a făcut o criză de nervi la adresa lui Erling Haaland, după ce Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 2-1, în Premier League.

În minutul 84 al meciului de pe Etihad, Manchester City a beneficiat de un penalty, la scorul de 2-0. Erling Haaland a preferat să-l lase pe Gundogan să execute, dat fiind faptul că germanul deja reușisese să înscrie două goluri și avea șansa unui hat-trick.

Gundogan a ratat însă lovitura de la 11 metri, iar la faza următoare, Leeds a reușit să reducă din diferență. Pep Guardiola a făcut o criză de nervi și l-a certat pe Haaland pentru gestul făcut.

Meciul nu era încheiat, însă asta arată cât de bun și de generos este Erling. Dacă era 4-0 cu 10 minute înainte de final, în regulă, dar să faci asta la 2-0? Erling este cel mai bun executant de penalty-uri acum, deci el trebuia să bată.

Astăzi, Erling putea să marcheze două sau trei goluri. A jucat incredibil de bine și s-a luptat excelent. Vreau să-l laud pe Erlig și când nu marchează. Dacă Gundogan ar fi marcat, toată lumea ar fi spus: ‘În regulă, hat-trick, bravo!’, dar un executant este un executant”, a declarat Pep Guardiola, după meci, potrivit BBC.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și