Închide meniul

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 18:14

Reclamă
Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid - Stuttgart 3-1

Carlo Ancelotti / Profimedia Images

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1 a fost portarul Thibaut Courtois. „Don Carlo” l-a lăudat pe portarul belgian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a deschis scorul în minutul 43, după ce a fost lăsat cu poarta goală de Rodrygo. Ulterior, câştigătoarea en-titre a Ligii Campionilor a avut probleme cu Stuttgart.

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

Deniz Undav a egalat în minutul 68, iar echipa lui Ancelotti s-a impus prin golurile lui Rudiger (min. 83) şi Endrick (min. 90+3).

Thibaut Courtois a avut câteva intervenţii importante, care au ajutat-o foarte mult pe Real Madrid. De altfel, el a fost declarat şi omul meciului.

”Thibaut Courtois? Ei bine, el este cel mai bun din lume în acest moment.

Reclamă
Reclamă

Dar am avut portari mari în cariera mea și acum Thibaut este cel mai bun, cu siguranță”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Fabrizio Romano.

„Aici trebuie să suferi!” Prima reacţie a lui Carlo Ancelotti, după Real Madrid – Stuttgart 3-1! Despre Endrick: „S-a dovedit a fi foarte curajos”

Carlo Ancelotti a avut un discurs realist după Real Madrid – Stuttgart 3-1. Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a afirmat marţi seară, după victoria dificilă în faţa formaţiei germane VfB Stuttgart (3-1), că Liga Campionilor la fotbal este o competiţie în care „trebuie să suferi” pentru a putea câştiga, informează EFE.

Reclamă

Dacă cineva crede că este uşor să câştigi meciuri, se înşeală. Nu îmi amintesc nicio partidă din Champions League fără suferinţă, şi am două sute şi ceva de meciuri. Aici trebuie să suferi. Real Madrid cunoaşte acest lucru mai bine decât oricine în Europa”, a spus tehnicianul italian.

Întrebat care ar fi, în opinia sa, titlul potrivit pentru acest meci, Ancelotti a răspuns: „Titlul ar putea fi ‘Real Madrid câştigă primul meci în acest nou format al Ligii Campionilor’”.

Încercăm să găsim cea mai bună versiune a noastră. Astăzi nu am început bine, am încercat să presăm sus, am câştigat duelurile şi după minutul 20 am preluat controlul, iar apoi am reuşit să marcăm. După ce am fost egalaţi, am avut puterea să ne sacrificăm şi să câştigăm un meci foarte important”, a subliniat el.

Ancelotti a comentat şi golul brazilianului Endrick. Acesta a devenit la 18 ani şi 58 de zile cel mai tânăr marcator al lui Real Madrid în competiţiile internaţionale. „Endrick a avut curaj şi, la ultima minge a meciului, cea mai bună soluţie a fost să profite de acel contraatac în trei împotriva unui singur adversar. A găsit cea mai complicată soluţie, dar a ieşit bine”, a subliniat Carlo Ancelotti.

Zilele acestea s-a dovedit a fi foarte curajos, din toate punctele de vedere”, a glumit antrenorul lui Real Madrid, referindu-se la faptul că Endrick s-a căsătorit săptămâna aceasta cu partenera sa, Gabriely Miranda.

Real Madrid a avut un sezon 2023-2024 excepţional. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au câştigat LaLiga şi Liga Campionilor. Real Madrid a cucerit şi Supercupa Europei, în primul meci oficial al acestui sezon. Real a învins-o cu 2-0 pe Atalanta, câştigătoarea Europa League.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și