Închide meniul

Rodri, desemnat jucătorul sezonului în Champions League! Cum arată echipa ideală

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 10:45

Reclamă
Rodri, desemnat jucătorul sezonului în Champions League! Cum arată echipa ideală

Rodri, desemnat jucătorul sezonului în Champions League

Rodri cu trofeul UEFA Champions League, după finala câștigată de Manchester City cu Inter/ Profimedia

Rodri a fost desemnat de către UEFA jucătorul sezonului 2022-2023, în Champions League. Internaționalul spaniol a câștigat marele trofeu alături de echipa sa, Manchester City, după o finală câștigată cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodri, în vârstă de 26 de ani, a marcat unicul gol al finalei pe care Manchester City a câştigat-o sâmbătă, la Istanbul, în faţa formaţiei italiene Inter Milano (1-0).

Rodri, desemnat jucătorul sezonului în Champions League

Fotbalistul iberic a ratat o singură partidă a „cetăţenilor” în actuala campanie din Champions League şi a înscris două goluri, cel mai important dintre ele în finala de la Istanbul, unde a fost desemnat ”Jucătorul Meciului”.

Georgianul Hvicea Kvaratshelia a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Liga Campionilor, după o campanie remarcabilă în tricoul lui SSC Napoli, anunță agerpres.ro.

În vârstă de 22 de ani, Kvaratshelia a câştigat titlul în Serie A cu Napoli, intrând totodată în posesia premiului de cel mai bun jucător al sezonului în liga italiană, la începutul acestei luni.

Reclamă

Aşa cum era de aşteptat, Manchester City are cei mai mulţi reprezentanţi (7) în Echipa Sezonului din Champions League, urmată de Inter Milano şi Real Madrid, ambele cu câte doi jucători.

Cum arată echipa ideală a sezonului de Champions League:

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Champions League

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat UEFA Champions League, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Managerul „cetăţenilor” susţine că succesul înregistrat de echipa sa, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, era scris în stele, astfel jucătorii săi erau predestinaţi să câştige în faţa lui Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt obosit. Calm. Mulţumit. E aşa dificil să câştigi asta. Jucătorii sunt extrem de buni. Le-am spus să aibă răbdare, la pauză. Trebuia să avem noroc. Dacă nu era Ederson, ar fi putut să ne egaleze. Această competiţie e ca o monedă.

Dar era scris în stele. Ne aparţine nouă trofeul din acest sezon, chiar dacă nu am fost la cel mai bun nivel în seara aceasta.

Nu am energie să vorbesc despre următorul sezon, e imposibil. Avem nevoie de o pauză, e prea mult.

Jucătorii noştri au acum meciuri la echipele naţionale. UEFA şi FIFA, ar trebui să vă gândiţi la asta. Premier League s-a terminat în urmă cu două sau trei săptămâni, acum oamenii au trebuit să revină.

Vom sărbători la hotel cu familia şi prietenii. Luni va fi parada la Manchester. Tripla a fost foarte dificilă„, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și