Închide meniul

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 19:53

Reclamă
Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv

Hepta

Ronny Levy a venit cu un avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Fostul antrenor al roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Levy a antrenat-o pe FCSB în perioada iulie – septembrie 2011. În momentul de față, acesta o antrenează pe Hapoel Haifa și a avut mai multe dueluri cu Maccabi Tel Aviv, adversara campioanei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv

Ronny Levy este de părere că FCSB are un avantaj în fața formației din Israel, având în vedere că aceasta nu va juca niciun meci oficial, până la duelul cu echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, tehnicianul a subliniat faptul că Maccabi Tel Aviv este o echipă puternică și a dat de înțeles că nu trebuie subestimată.

”E un club foarte puternic și semnele sunt că va arăta și mai bine în noul sezon. A jucat excelent în Supercupă, primul meci oficial după pauza de vară. Nu va mai disputa însă nicio partidă până la întâlnirile cu FCSB, în timp ce echipa voastră va strânge deja două jocuri în campionat.

Reclamă
Reclamă 4

E un mic avantaj aici pentru români, plus detaliul că returul se va disputa la Budapesta (n.r. Bozsik Arena), nu în Israel. Pe ”Bloomfield”, cu 30.000 de fani în tribune, ar fi fost foarte complicat pentru FCSB.

E un grup solid, cu destule individualități: Zahavi, Milson, Kanichowski, Dor Peretz, Turgeman. Dar pericolul numărul unu rămâne Zahavi. E om care poate ucide meciul într-o secundă, la o fază. Va fi o luptă tactică foarte interesantă. La acest capitol e posibil să se facă și diferența, deși sunt multe detalii care pot înclina balanța”, a spus Ronny Levy, potrivit sportpesurse.ro.

Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv

FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv pentru o calificare în turul trei preliminar din Champions League. Partida tur se va disputa marţi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a transmis că preţurile biletelor la Tribuna a 2-a nu vor fi mai mari de 60 de lei, în timp ce la peluză, un tichet va costa între 30 şi 40 de lei. Meciul se va disputa în Ghencea, deoarece Arena Naţională nu este disponibilă în această perioadă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a transmis că s-a luat decizia ca preţurile să nu fie unele mari, date fiind temperaturile extreme din Bucureşti.

„Surpriza o să fie că preţurile sunt ok. Pot să vă spun preţurile la tribuna a doua, sunt 60 de lei jos, 50 de lei sus. În peluză 40 cu 30.

Sunt preţuri ok pentru vară. Oamenii au voinţă destulă că vin şi stau în căldura asta”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

22:25

Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League

22:09

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a semnat, la 17 ani, primul contract ca jucător profesionist cu Milan

21:30

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu: „Obraznic în declaraţia asta!”

21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

21:04

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și