Închide meniul

Sadio Mane, prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid. Anunţul făcut de starul lui Liverpool înainte de finala Champions League

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2022, 12:36

Sadio Mane, prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid. Anunţul făcut de starul lui Liverpool înainte de finala Champions League

Sadio Mane, prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid

Sadio Mane, bucurându-se după un gol al lui Liverpool/ Hepta

  • Sadio Mane, ofertat de Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sadio Mane a fost ofertat de Real Madrid, rivala lui Liverpool din finala Champions League, după ce contractul său va expira la sfârşitul sezonului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane este unul dintre jucătorii cheie din echipa lui Jurgen Klopp şi una dintre priorităţile oficialilor clubului. Mijlocaşul va intra în ultimul an de contract pe Anfield, iar o plecare a sa de la clubul englez este tot mai aproape.

Sadio Mane prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid

Şefii grupării de pe Anfield fac eforturi ca mijlocaşul să rămână la echipă în continuare. Însă, clubul nu va risca să-l piardă gratis pe Mane în vară, când contractul acestuia va expira, aşa că vor încerca să obţină o sumă cât mai bună în schmbul său, în cazul în care senegalezul nu va dori o prelungire a contractului. Şi Bayern Munchen a intrat în cursa pentru obţinerea semnăturii senegalezului în vârstă de 30 de ani.

Reclamă

Cotat în prezent la 80 de milioane de euro, Mane nu a oferit un răspuns clar în privinţa viitrului său, şi a declarat că informaţiile acestea le va acorda după finala Champions League, care va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

„Sincer, răspunsul pe care vi-l pot da este că mă simt foarte bine şi sunt concentrat 100% pe meciul de sâmbătă. Acesta este răspunsul pe care trebuie să-l dau înainte de finală. Dar reveniţi sâmbătă şi vă voi acorda cel mai bun răspuns pe care vreţi să-l auziţi. Este special. Vă voi spune tot ce vreţi să auziţi”, a spus Mane, conform theguardian.com.

Reclamă

Sadio Mane, pregătit de finala cu Real Madrid

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta speră să ridice al treilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale foarte disputate, terminate la lovituri de departajare, în faţa lui Chelsea.

„Acum, haideţi să câştigăm pentru că nu a timp de alte lucruri. Voi da tot posibilul să câştig pentru că este vorba de mine şi de băieţi”, a declarat Mane pentru sursa citată mai sus.

Mane se află înaintea cele de-a treia finale de Champions League cu Liverpool. Prima, în 2018, a fost pierdută chiar în faţa adversarului de sâmbătă, Real Madrid, cu scorul de 3-1, Mane înscriind singurul gol pentru „cormorani”. A doua finală i-a adus şi triumful, Liverpool câştigând un an mai târziu, în 2019, în faţa lui Tottenham, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sadio Mane, cu ochii pe Balonul de Aur

După un sezon fantastic, Mane se gândeşte la cel mai prestigios trofeu individual pe care un fotbalist îl poate câştiga. Acesta se află în luptă directă cu rivalul de sâmbătă seara, Karim Benzema, care are un sezon de vis în tricoul galacticilor.

„Vom da tot ce putem pentru a câştiga şi vom vedea ce se va întâmpla în privinţa Balonului de Aur”, a mai declarat Mane în sursa citată anterior.

În ciuda finalei pierdute cu Real Madrid în 2018, Sadio Mane nu consideră că echipa sa va cataloga meciul de sâmbătă drept o răzbunare pentru înfrângerea din urmă cu 4 sezoane.

„Nu este vorba de o răzbunre. Real Madrid a meritat complet să câştige acea ediţie de Champions League. Au fost echipa mai bună. Au fost mult schimbări între timp, avem mai multă calitate acum şi şti cum să câştigăm meciurile mari, cum să le controlăm. Suntem o echipă diferită şi acesta va fi un mei diferit faţă de toate celelalte”, a mai spus senegalezul în vârstă de 30 de ani.

Sadio Mane a evolut în 50 de partide pentru Liverpool în actualul sezon, în toate competiţiile, marcând 23 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5.
În ceea ce priveşte Champions League, Mane a fost eficient în sezonul actual. Mijlocaşul a marcat 5 goluri în 12 partide, acordând şi un assist.

Mane este al doilea marcator din cadrul echipei, după egipteanul Salah, care în acelaşi număr de partide ca Mane, a înscris 31 de goluri. Salah, spre deosebire de colegul său, a anunţat oficial că va rămâne la club şi în sezonul viitor.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Premier League • 14 apr., 18:15
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Jurgen Klopp, "distrus" după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Europa League • 12 apr., 8:39
„A fost un meci îngrozitor!” Jurgen Klopp, „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Liverpool - Atalanta 0-3 şi Brugge - PAOK 1-0! "Cormoranii", umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită
Conference League • 11 apr., 23:58
Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită