Închide meniul
Foto

Scenografie spectaculoasă afişată de fanii lui AC Milan în meciul cu Newcastle, din UEFA Champions Legue: „Uluitor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 21:11

Scenografie spectaculoasă afişată de fanii lui AC Milan în meciul cu Newcastle, din UEFA Champions Legue: „Uluitor”

Scenografie spectaculoasă afişată de fanii lui AC Milan în meciul cu Newcastle

Spectacol pe San Siro, în Champions League, la meciul AC Milan - Newcastle / Profimediaimages

Scenografie spectaculoasă afişată de fanii lui AC Milan în startul noului sezon din UEFA Champions League. Fanii rossonerilor au dat recital în startul partidei cu Newcastle, de pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La intrarea jucătorilor pe gazon, înainte de a se intona imnul Ligii Campionilor, suporterii echipei antrenate de Stefano Pioli au „colorat” tribunele stadionului care are o capacitate de 80.000 de locuri.

Scenografie spectaculoasă afişată de fanii lui AC Milan în meciul cu Newcastle

Imaginile făcute de fotografii prezenţi pe San Siro sunt unele de senzaţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Şi AC Milan a postat două imagini în care a poate observa întreaga scenografie şi au avut o reacţie: „Uluitor!„.

Jucătorii lui AC Milan au încercat să facă rapid uitată înfrângerea suferită chiar în faţa rivalei Inter. Pe acelaşi stadion, în urmă cu trei zile, rossonerii au cedat cu 1-5. Mkhitaryan (5, 69), Thuram (38), Calhanoglu (79) şi Fratessi (90+3) au înscris în poarta apărată de Maignan.

Reclamă

Trupa lui Pioli a luat rapid cu asalt careului lui Newcastle. Milan a avut 6 şuturi pe spaţiul porţii adverse în primele 20 de minute. În ultimele 2 decenii nu s-a mai întâmplat aşa ceva, la un meci al lui AC Milan, în toată prima repriză.

Incident şocant înainte de AC Milan – Newcastle

Eddie McKay, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în spate şi în braţe după ce a căzut în timp ce încerca să scape de atacatori, în noaptea de luni spre marţi, la Milano, unde urmează să aibă loc meciul din Liga Campionilor dintre formaţia engleză şi AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Un englez în vârstă de 58 de ani, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în jurul miezului nopţii de un grup de şapte sau opt persoane, în timp ce el şi un prieten se aflau între via Segantini şi via Gola din Milano„, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, potrivit news.ro.

Bărbatul este în stare stabilă şi se află la spital. Familia lui va merge la Milano pentru a fi alături de el: „Tatăl meu este în stare stabilă şi într-o mică stare de şoc. Este dezolat că ratează meciul, dar vrea doar ca fiecare fan al lui Newcastle să fie atent şi în siguranţă […] Tocmai a suferit două operaţii la genunchi, aşa că a căzut când a fost urmărit […] Fratele meu este bine, dar este în stare de şoc după ce a văzut ce i s-a întâmplat tatălui nostru. Nu am dormit toată noaptea„, a declarat fiica sa, Rachel, pentru Sky Sports News.

De asemenea, un purtător de cuvânt al lui Newcastle şi-a exprimat regretul faţă de această situaţie, într-o declaraţie pentru Sky Sports: „Suntem foarte îngrijoraţi de informaţiile potrivit cărora un suporter a fost atacat grav luni seară la Milano şi suntem în contact cu autorităţile locale pentru a înţelege circumstanţele„.

Atacatorii purtau cagule, potrivit lui Eddie McKay, dar poliţia nu ştie dacă atacul a avut legătură cu meciul în sine sau din alte motive.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și