Închide meniul

Incident şocant înainte de AC Milan – Newcastle. Un fan englez, înjunghiat pe stradă! Cei 8 atacatori purtau cagule

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 17:11

Reclamă
Incident şocant înainte de AC Milan – Newcastle. Un fan englez, înjunghiat pe stradă! Cei 8 atacatori purtau cagule

Incident şocant înainte de AC Milan - Newcastle

Un fan englez, înjunghiat la Milano. Poliţiştii fac cercetări / Profimediaimages

Incident şocant înainte de meciul AC Milan – Newcastle, din UEFA Champions League. Un fan englez a fost înjunghiat de un grup de opt atacatori care purtau cagule. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital şi este, în acest moment, în afara oricărui pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eddie McKay, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în spate şi în braţe după ce a căzut în timp ce încerca să scape de atacatori, în noaptea de luni spre marţi, la Milano, unde urmează să aibă loc meciul din Liga Campionilor dintre formaţia engleză şi AC Milan.

Incident şocant înainte de AC Milan – Newcastle

Un englez în vârstă de 58 de ani, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în jurul miezului nopţii de un grup de şapte sau opt persoane, în timp ce el şi un prieten se aflau între via Segantini şi via Gola din Milano„, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, potrivit news.ro.

Bărbatul este în stare stabilă şi se află la spital. Familia lui va merge la Milano pentru a fi alături de el: „Tatăl meu este în stare stabilă şi într-o mică stare de şoc. Este dezolat că ratează meciul, dar vrea doar ca fiecare fan al lui Newcastle să fie atent şi în siguranţă […] Tocmai a suferit două operaţii la genunchi, aşa că a căzut când a fost urmărit […] Fratele meu este bine, dar este în stare de şoc după ce a văzut ce i s-a întâmplat tatălui nostru. Nu am dormit toată noaptea„, a declarat fiica sa, Rachel, pentru Sky Sports News.

De asemenea, un purtător de cuvânt al lui Newcastle şi-a exprimat regretul faţă de această situaţie, într-o declaraţie pentru Sky Sports: „Suntem foarte îngrijoraţi de informaţiile potrivit cărora un suporter a fost atacat grav luni seară la Milano şi suntem în contact cu autorităţile locale pentru a înţelege circumstanţele„.

Reclamă

Atacatorii purtau cagule, potrivit lui Eddie McKay, dar poliţia nu ştie dacă atacul a avut legătură cu meciul în sine sau din alte motive.

Meciul dintre AC Milan şi Newcastle este programat de la ora 19.45, iar pe San Siro sunt aşteptaţi 4.000 de fani englezi, la care se adaugă şi câţiva suporteri fără bilet care au făcut deplasarea.

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi

La finalul lunii trecute şi căpitanul lui Newcastle a fost implicat într-un incident sângeros! Jamaal Lascelles a fost în centrul unui scandal, după ce a fost atacat de mai mulţi indivizi atunci când au ieşit dintr-un club din Tyneside.

Reclamă 4 / 0/3

Lascelles se afla în oraş alături de fratele său şi de un prieten, iar totul a început în momentul în care fratele căpitanului de la Newcastle, în vârstă de 19 ani, a fost lovit cu cotul în gură de o persoană.

În momentul în care au părăsit un club de noapte din Tyneside, un individ l-a lovit pe fratele lui Lascelles cu cotul în gât, iar căpitanul „coţofenelor” a intervenit şi l-a împins pe atacator. Potrivit dailymail.co.uk, o sticlă de vodka a fost aruncată către Lascelles şi a fost foarte aproape să îl lovească în cap. Ulterior, un grup de 6-8 persoane l-a atacat pe jucătorul de 29 de ani şi a fost lovit din toate direcţiile.

Sursa mai sus menţionată scrie că fratele lui Lascelles a primit un pumn în faţă şi a început să sângereze, în timp ce prietenul fundaşului a fost lovit în cap şi şi-a pierdut cunoştinţa. De asemenea, atacatorii ar fi ameninţat că îl împuşcă pe fratele lui Lascelles. Potrivit Daily Mail, jucătorul lui Newcastle ar fi acţionat în legitimă apărare pentru a îşi proteja fratele.

La un moment dat, Lascelles a apelat la calm, în momentul în care stătea deasupra unui individ, dar atunci a primit un pumn în faţă şi a răspuns în acelaşi fel.

Atacatorii au fugit de la faţa locului înainte ca prima ambulanţă să ajungă pentru a îi acorda prietenului lui Lascelles îngrijiri medicale. El a fost transportat la spital, iar poliţia a discutat deja cu acesta.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și