Închide meniul

„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă

Publicat: 17 aprilie 2024, 10:48

Reclamă
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu! Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă. Echipa lui Horaţiu Moldovan a fost eliminată de Borussia Dortmund, după ce a pierdut cu 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a transmis o aroganţă imediat după ce echipa lui Horaţiu Moldovan şi a lui Diego Simeone a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă

„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare. Acesta a continuat şi a scris şi un comentariu la postare, cu referire la portarul român de la Atletico Madrid. „Plus o paradă de excepție la încălzire care a stârnit aplauze pe Westfalenstadion„, a mai scris Mihai Stoica.

Atletico Madrid, eliminată de Borussia Dortmund

Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o spectaculos pe Atletico Madrid cu scorul de 4-2 (2-0), marţi seara, pe teren propriu, în manşa secundă a sferturilor de finală.

Borussia a reuşit să întoarcă scorul după ce Atletico se impusese cu 2-1 în prima manşă. Echipa antrenată de Edin Terzic s-a impus prin golurile marcate de Julian Brandt (34), Ian Maatsen (39), Niclas Fullkrug (71) şi Marcel Sabitzer (74), după ce Atletico egalase la un moment dat prin autogolul lui Mats Hummels (49) şi reuşita lui Angel Correa (64), scrie agerpres.ro.

Reclamă

Borussia nu mai atinsese semifinalele competiţiei din sezonul 2012/13. Gazdele au început în forţă şi doar intervenţia providenţială a lui Azpilicueta (3) în faţa lui Sabitzer a împiedicat deschiderea scorului.

Imediat madrilenii au dat replica, dar Morata a ratat ţinta după lansarea sa de către Griezmann (5).

La poarta cealaltă, elveţianul Kobel a apărat şutul lui De Paul (6), după care a fost rândul lui Oblak să se opună şuturilor lui Brandt (16), Adeyemi (18) şi Sabitzer (27).

Reclamă 4 / 0/3

BVB a deschis scorul prin Brandt (34), după o pasă de excepţie venită de la fundaşul Hummels. După ce Oblak a reţinut mingea expediată de Emre Can (38), ”galben-negrii” şi-au dublat avantajul (39), prin fundaşul Ian Maatsen, care a înscris cu un şut la colţul lung din unghi.

Atleti, la care portarul român Horaţiu Moldovan a fost rezervă, a început excelent repriza secundă şi a redus din diferenţă cu multă şansă (49): Hermoso a reluat cu capul mingea centrată din corner de Griezmann, iar Mats Hummels a încercat să respingă, dar a deviat mingea în plasa propriei porţi.

Angel Correa a ratat o situaţie bună (57), dar apoi tot el a reuşit egalarea (64), cu un şut din careu, după ce Kobel respinsese lutul lui Rodrigo Riquelme.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și