Închide meniul

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 21:22

Reclamă
Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa!

Jucătorii de la FCSB, înaintea meciului cu U Cluj / Hepta

A fost spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa. În cazul în care va pierde cu Maccabi Tel Aviv, campioana se va duela cu pierzătoarea din „dubla” FK Panevezys și Jagiellonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jagiellonia s-a impus categoric, scor 4-0, în duelul cu FK Panevezys, astfel că este cu un pas în turul trei preliminar din Champions League.

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa

În cazul în care va fi eliminată din Champions League, FCSB ar urma să se dueleze cu FK Panevezys, dată fiind înfrângerea suferită de echipa din Lituania. Cele două echipa s-ar întâlni în turul trei preliminar din Europa League.

Jagiellonia a făcut spectacol în meciul din turul secund preliminar din Champions League. Imaz a reuşit un hat-trick în doar 13 minute, iar celălalt gol al partidei a fost marcat de Hansen. Meciul retur are loc săptămâna viitoare.

Dacă va reuşi să treacă de Maccabi Tel Aviv, FCSB se va duela cu învingătoarea „dublei” Shamrock Rovers – Sparta Praga.

Reclamă
Reclamă 4

Returul decisiv dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv, care se va disputa în Ungaria, săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:00, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Presa din Cehia a comentat tragerea la sorţi din Liga Campionilor. Iată reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB.

Presa cehă a remarcat că Sparta Praga a avut parte de cea mai grea tragere pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Sparta Praga o întâlneşte pe Shamrock Rovers în turul doi preliminar. Dubla ar trebui să fie o simplă formalitate pentru campioana Cehiei.

Reclamă

Sparta a jucat ultima dată în runda principală a Ligii Campionilor în sezonul 2005/06. În dimineața dinaintea tragerii la sorți, UEFA a împărțit în mod tradițional echipele în grupe și a restrâns potențialii adversari ai Spartei.

Antrenorul danez Lars Friis s-ar fi putut întoarce de la Nyon cu Slovan Bratislava, dar nu va exista un derby atractiv între două campioane din țări foste partenere federale. În schimb, Sparta a obținut cea mai dificilă pereche de pe hârtie. Lupta dintre campioana din România și cea din Israel nu are o favorită clară.

Ultima dată când FCSB s-a confruntat cu un adversar ceh a fost în urmă cu patru ani, când a pierdut cu Liberec, 0-2, în preliminariile Europa League, dar din cauza infecției cu coronavirus din echipă, a început într-o formulă considerabil slăbită”, au scris jurnaliştii de la isport.blesk.cz.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

23:00

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „A fost peste tot!”

22:47

Gigi Becali nu l-a iertat pe Marius Ştefănescu, după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Alt Ştefănescu am cumpărat! Vreau altul!”

22:36

Gigi Becali a anunţat care este primul jucător care iese din primul 11, după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „M-am convins!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și