Închide meniul
Foto

Spectacol total la finala UEFA Champions League! Fanii lui Inter şi ai lui Manchester City fac o atmosferă de vis

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 22:22

Spectacol total în finala UEFA Champions League

Spectacol total în finala UEFA Champions League

Fanii lui Manchester City şi ai lui Inter, în finala UEFA Champions League/ Profimedia

  • Spectacol total la finala UEFA Champions League
  • Coregrafii splendide ale celor două galerii

Este spectacol total la Istanbul, la finala UEFA Champions League. Fanii lui Manchester City şi ai lui Inter s-au întrecut în coregrafii de senzaţie, înainte de fluierul de start al partidei „de foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Inter se luptă pentru marele trofeu din UEFA Champions League. Partida se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

Spectacol total la finala UEFA Champions League

Arena Ataturk din Istanbul a fost umplută până la refuz pentru marele meci dintre Manchester City şi Inter. Fanii au creat şi coregrafii specatculoase, înainte de fluierul de start din meci (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă

Suporterii lui Manchester City au umplut o peluză a arenei din Istanbul, fiind echipaţi cu numeroase stegauri în culorile echipei antrenate de Pep Guardiola. „Suntem băieţii în albastru şi venim după voi”, a fost unul dintre mesajele afiaşte de fanii „cetăţenilor”.

De cealaltă parte, nici fanii lui Inter nu s-au lăsat mai prejos. În peluza destinată lor, suporterii trupei lui Simonei Inzaghi au afişat un mesaj scurt, dar cuprinzător, „Inter”.

Reclamă

De asemenea, atmosfera a fost încinsă înainte de startul partidei de Anitta, care a făcut show alături de Burna Boy.

Pariul nebun al lui Sergio Aguero, înainte de Manchester City – Inter

Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Fostul atacant al „cetăţenilor” este convins că formaţia lui Pep Guardiola va câştiga la o diferenţă de 2 sau 3 goluri.

Sergio Aguero, fostul atacant al lui Manchester City, a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor de la Istanbul. Fostul atacant argentinian a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu pariul făcut. Aguero este convins că formaţia lui Pep Guardiola va câştiga la o diferenţă de 2 sau 3 goluri, potrivit talkSPORT.

Reclamă 4 / 0/3

Pariul are cota 1,97, iar fostul atacant al „cetăţenilor” poate câştiga suma de 19.700 de dolari, în cazul în care va câştiga pariul.

Nu este pentru prima oară când Sergio Aguero joacă la pariuri. Argentinianul a mai câştigat un pariu la finalul anului trecut, atunci când a pariat 1000 de dolari pe faptul că Lionel Messi va fi desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Qatar.

Ce au spus Pep Guardiola şi Simone Inzaghi înainte de Manchester City – Inter Milano

Pep Guardiola: „Am învățat că la acest club trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut această șansă în urmă cu doi ani, nu am reușit. Acum vom da totul. Vom aborda acest meci cum am făcut cu fiecare din acest sezon, sută la sută concentrați, cu nimic de pierdut. Am atins 10 semifinale de Ligă în calitate de antrenor, am jucat trei finale, am câștigat două. Această competiție mi-a oferit mai mult decât mi-aș fi putut imagina”.

Simone Inzaghi: „Vorbim despre un meci de fotbal și, cu tot respectul, nu mi-e frică de nimic. Guardiola este cel mai bun antrenor din lume și a marcat o eră. Avem respect pentru ei, dar suntem mândri să jucăm în această finală pe care ne-o doream cu toată puterea noastră.

Va fi ultimul din cele 57 de meciuri în cadrul cărora chiar și cele mai discutate înfrângeri ne-au permis să ajungem unde vom vom fi sâmbătă. Motivațiile? Sunt foarte importante, iar acești băieți care se antrenează au multe.”

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu